Category Archives: Bilder

Årsoppsummering 2017 – bilder

Faste lesere av bloggen vil vite at jeg på mine mange båtturer ikke slenger ut noe fiskesnøre altfor ofte, for å si det slik. Men bildefangst derimot, er jeg svært ivrig på. I 2017 ble denne noe svakere enn jeg skulle ønske, og det siste halve året ble det da også bare iPhone-bilder. Men noen blinkskudd ble det da!

Progsnekka på vei til We Låve Rock

Som jeg nevnte før helga satte jeg kurs for Holmsbu forrige fredag for å overvære den etterhvert tradisjonelle rockefestivalen We Låve Rock. For tredje gang brukte jeg båten, det har blitt en tradisjon, og i fjor kom det en båt til med to hyggelige proggere. De var allerede på plass da jeg dro. Som vanlig kom jeg sent avgårde.

En Nordkapp i Nice

Siden jeg for første gang havnet i Monaco for fem år siden, har jeg skrevet om Nidelven i havna i Monte Carlo flere ganger, akkurat som jeg gjorde for et par dager siden. Men under årets besøk sydover så jeg en annen norsk båt som jeg ikke har sett før.

Langs sjøsiden i gamle dager

Da jeg for en stund siden lette etter gamle bilder av jobben – Havnelagerbygningen – kom jeg over en hel del interessante bilder som viser utviklingen i havneområdet. Tror dette kan være av interesse for flere enn meg!

Sonderinger på Sørenga – del 2

I dette innlegget, som er en fortsettelse av det jeg skrev for halvannnen uke siden, har jeg egentlig beveget meg fra Sørenga og over til Bjørvika og Bispevika-området. Jeg har tatt en liten spasertur og knipset bilder av hvordan det ser ut der nå, og ser på hvordan det er tenkt å bli om noen år.

Endelig ut på tur igjen!

I helgen ble endelig båtsesongen 2017 innledet med turer både på lørdag og på søndag. Jeg hadde jo ikke vært utpå siden andre juledag, så desperasjonen var stor! Deilig å komme utpå og kjenne roen og tilfredstillelsen bre seg rundt i kroppen.

Årets beste bilder

Selv synes jeg ikke at jeg tok så veldig mange blinkskudd i fjor, men noen har jeg da klart å grave fram til slutt! Noen av disse er ikke lagt ut her på bloggen ennå, ettersom jeg ligger litt på etterskudd med å legge ut bilder i selve galleriet. Men noen finnes i andre varianter. Noen er tatt med iPhone og noen er tatt med mitt Canon 700D.

På fotojakt med båten

Iddefjorden Det har blitt lite med fisking i båten. Men jeg må vel ha tatt flerfoldige tusen bilder i løpet av over tre år med ivrig båtliv! Hva jeg har med meg om bord av fotoutstyr varierer veldig, men jeg tror jeg kan telle på én hånd de båtturene jeg har hatt hvor jeg ikke har knipset bilder!

Flere bilder kommer!

Jeg ser at jeg ikke har vært så flink til å oppdatere bildegalleriet det siste halve året…Jeg skal ta en liten røsk nå i ettermiddag og kvelden og få lastet opp og lagt ut en del bilder. Det å ta bilder er en stor del av min båtopplevelse, og jeg vil gjerne dele flere bilder med dere, så nå skal jeg sette i gang!

Ny tur i tåka

Før helgen rakk jeg nok en tur i båten i flott sensommervær. Det vil si, jeg så ikke så veldig mye på første halvdel av turen…Det var nemlig ganske så tåkete utpå Bunnefjorden.

Bilder kommer snart!

IMG_8447Bare en rask liten informasjonsmelding: Jeg legger snart ut nye bilder fra båtferien med rederinnen i fotogalleriet. Kanskje i kveld, mest sannsynlig i løpet av uken… Det frister nemlig mer å hoppe i båten med en gang etter jobb og nyte det jeg kan av sommerværet som endelig har kommet (mens jeg jobber!) enn å sitte foran PCen og laste opp bilder, men de kommer, de kommer! 🙂 Og i går kveld fikk jeg tur nummer 50 i år…

Bilder fra 2015 på plass

1-IMG_0038Jeg har tidligere skrevet om at jeg skulle legge inn bilder jeg har tatt fra turene mine ifjor inn i bildegalleriet. Det har tatt litt tid, men nå har jeg fått lagt ut det som jeg vil legge ut!

Fenderne skiftet ut

Det eneste problemet med å bytte ut de slitte og umake fenderne i båten, er man nå tydelig ser hvor møkkete båten faktisk er!

Helgetur – del 2 – Åsgårdstrand til Moss

1-IMG_9766Etter en stille overnatting i t-skjorte og sovepose var det på tide å komme seg avgårde til Tønsberg. Egentlig skulle jeg dra ganske tidlig, men fikk vite at yngstejenta ikke ville rekke bussen hun skulle ta og kom en time senere. Hun hadde vært på overnattingsbesøk og skulle bli med meg i båten på returen.

Det kommer flere bilder fra 2015!

Selv om båtsesongen i fjor ble noe amputert, så tok jeg endel bilder også i fjor. Disse er ikke lagt inn i bildegalleriet, men dette skal jeg ta en opprenskning på i løpet av kort tid. Håpet er å få bildegalleriet for i fjor på plass innen påske.