Kald iPhone

Denne vinteren har jeg for første gang hatt problemer med kulde og iPhonen. Den slokner rett og slett, selv om det er nok av batteri igjen.

Det har jeg etterhvert forstått er ganske vanlig for slike telefoner, En iPhone er nemlig ikke laget for kuldegrader. Eller en mild norsk vinter…

Men samtidig er dette den tredje iPhonen jeg har. Og jeg har aldri hatt problemer med noen av de jeg har hatt før? Jeg er så heldig at jeg har telefon gjennom jobben, så når den til slutt trekker sitt siste sukk, så får jeg en ny. Vanligvis har det vært slik jeg har ønsket en annen versjon enn det som har vært standard, da har jeg betalt mellomlegget.

Men hverken min iPhone 4 eller iPhone 5s har vært så ustabile som den nyeste 6s som jeg vel har hatt halvannet år eller noe slikt?  Husker ikke helt i farta.

Jeg har opplevd at iPaden har slått seg av på varme sommerdager hvis det har vært veldig varmt og jeg har glemt å legge den i skyggen – noe som jeg har vært ganske påpasselig med å prøve å unngå – men kulde har ikke vært noe problem før denne vinteren. Den har fungert fint selv om den også blir noe kald. Men så ligger den jo pal på bordet og blir ikke tatt ut og opp gjennom kalesjen hele tiden.

Jeg mener å huske at det ikke skjedde forrige vinter heller, og den var da stort sett kaldere enn den vi snart er ferdig med nå, hvis jeg husker riktig?

En av årsakene kan være at jeg en periode har vært litt glemsom med å ta med speilreflekskameraet mitt når jeg har tatt en tur, og dermed har jeg brukt mobilen istedenfor. Når jeg tar den opp av lomma hele tiden og tar bilder og video ute og aldri lar den ligge lenge nok i lomma til å få tilbake litt normalvarme, så kan jo selvsagt det være en årsak?

Men som sagt, det skjedde ikke i fjor? Kanskje batteriet er i ferd med å bli dårlig?

Optimistisk som jeg er tenkte jeg at det sikkert fantes noen som hadde tenkt på dette og laget et selvvarmende deksel til iPhonen som alltid holdt den stabilt varmt, men etter å ha søkt opp og ned på nettet, så har jeg faktisk ikke funnet noe slikt! Det synes jeg er rart, kanskje jeg skal finne opp noe slikt selv? En iVarm/iHot eller noe slikt? 🙂

Jeg har lyst til å sjekke litt nærmere rundt dette for å se om jeg kan komme opp med en løsning! 

%d bloggere liker dette: