Snart på tide å fjerne strømmen

Det blir stadig mildere og det er snart på tide å pakke sammen ovner, frostvakter og varmekolber. Når april kommer er det ikke lenger nødvendig.

Å bruke strøm på å ha frostvaktene og varmekolbene på i båten når nattetemperaturen såvidt klarer å krype ned under null på gradestokken om nettene er bare tull.

Og en titt på Yr viser at det i kommende uke ikke er antydning til minusgrader, ikke engang om natta. Det nærmeste vi kommer er torsdag som har null grader.

Frostvakt

Men siden jeg skal bort en ukes tid i påsken, så kommer jeg til å sjekke ekstra nøye hvordan det ser ut på værvarslingen. Kommer det plutselig en liten kuldeperiode mens jeg er borte er det kanskje en fordel å ha varme på bare i tilfelle rottefelle…

Det er jo ikke alle som bruker å ha varme om bord, men siden jeg ikke bare har båten i boblehavn, men også bruker båten om vinteren, så har jeg det. Jeg vinterkonserverer jo ikke motoren etter som jeg bruker den jevnlig. Da brukes varmen bare for å unngå is og ødeleggelser i slanger og motor.

Jeg putter riktignok litt frostvæske i toalettet, men det er det eneste.

Men nå går det altså uansett mot varmere tider!

%d bloggere liker dette: