Linselus igjen

Nok en gang har den enbeinte skipper kommet på trykk i den kulørte båtpresse… I den nyeste utgaven av magasinet “Båtens Verden” troner jeg nemlig fornøyd på side 14!

Anledningen er en reportasje i forbindelse med Høstspretten i Stavern i september, som jeg jo har skrevet om tidligere, i flere innlegg.

Ikke så veldig lenge etter at jeg hadde ankommet kom redaktøren av bladet bort til meg for å ta en liten prat. Det var visst imponerende at jeg hadde tatt turen til Stavern fra Nesodden i en snekke som putret avgårde i 5 knop. Totalt tok det meg i underkant av 14 timer, med overnatting i Horten.

14 timer er ikke så mye for meg, det er en lang dagsetappe vanligvis, men i september slås jo lyset av litt tidligere enn om sommeren, og siden jeg også måtte dra etter jobb, så ble det et stopp med en overnatting.

Det ble ikke veldig lange praten og heller ikke det veldig store oppslaget i bladet – men forrige gang de skrev om meg fikk jeg jo tre helsider! Så dette nyeste passet meg bedre. Men jeg var litt spent på bildet, for jeg trodde at det kanskje kunne bli litt stilig, og det ble det!

Ser jeg fornøyd ut? Jepp!

Rapporten fra turen til og fra Høstspretten kan du lese under:

Så kom jeg meg (nesten) til Sørlandet – del 1

Så kom jeg meg (nesten) til Sørlandet – del 2

Så kom jeg meg (nesten) til Sørlandet – del 3

%d bloggere liker dette: