Årsoppsummering 2017 – mest lest og annen statistikk

Tradisjonen tro vil jeg også dette året vie endel plass til årsoppsummeringer. Det skal innrømmes at jeg er litt sent ute nå når vi snart er inne i uke to av 2018, men jeg hadde noen turrapporetr som måtte fullføres først! I dag begynner vi med den første oppsummeringen og da skal vi gå gjennom litt bloggstatistikk.

I fjor fikk denne bloggen totalt besøk av totalt 46.643 unike brukere og genererte over 235.000 hits. Et gjennomsnitt på 127 lesere daglig. Det er ikke akkurat rosablogg-tall, men så er da også denne bloggen for de spesielt interesserte. Selvsagt kunne jeg ønsket meg noe flere lesere, men så er da mye av det jeg skriver og legger ut her også gjort av ren egeninteresse. Hele denne bloggen kan egentlig sees på som en personlig minnebok over båtlivet mitt. Hvis jeg plutselig skulle bli usikker på hvor jeg var på en spesiell dato, sp kan jeg bare sjekke loggen her og deretter søke på hva jeg skrev, så strømmer minnene på…

Og jeg får jo til stadighet positive tilbakemeldinger på ting jeg skriver her, enten i kommentarfeltene her på bloggen eller i kommentarfeltene på bloggens Facebook-side.

Norge ligger absolutt øverst på listen over de landene brukerne kommer fra. Hele 96 prosent av leserne kommer fra Norge. Deretter følger Sverige, Tyskland, Danmark, Nederland, Italia, Frankrike og faktisk USA! Og da er automatiske søkeroboter holdt unna statistikken. Bortsett fra USA er de øvrige landene steder hvor Nidelven er populær og hvor det er mange Nidelv-eiere, så det kan jo forklares.

 

Mest leste saker fra 2017:

 1. Ny fergerute mellom Sætre og Oscarsborg 7.april
 2. Da var VHF-eksamen avlagt 28.mars
 3. På vei til Østfoldtreffet – Del 2 26. juni
 4. Slutt på Johannas ferd i Oslofjorden 2. august
 5. Ny gjestehavn i Tåjebukta? 7. mars
 6. 12 nyttige ting i båten 31. januar
 7. Sjøluft gir ikke alltid god effekt… 20. mars
 8. Prosjekt Nidelvvimpel gjennomført 17. april
 9. Båtferien til Sverige – del 3 29. august
 10. Riper i lakken og vannfylt kjøl 26. april
 11. En hyggelig overraskelse 7. august
 12. Båtferien til Sverige – del 1 24. august
 13. Jeg – en seilbåteier 3. mars
 14. Bergtatts fortid som hyttebåt 26. juli
 15. Rederinnens første tur til Oscarsborg 15. november

Mest besøkte sider:

 1. Resö gjestehavn (Sverige)
 2. Fjällbacka gjestehavn (Sverige)
 3. Tjuvholmen gjestehavn
 4. Logg 2017
 5. Strömstad gjestehavn (Sverige)
 6. Steilene gjestehavn
 7. Båten (bildeside)
 8. Bytte av impeller
 9. Om båten
 10. Om Pequod

 

%d bloggere liker dette: