Raskt levert

Bare for å ytterligere understreke at jeg har båtfeber (eller i dette tilfellet: båtkjøpsfeber), så mottok jeg før helgen en liten pakke fra Sjøfartsdirektoratet. På nettsidene sto det at det kom til å ta opptil fire uker, men dette er tydeligvis off-season, så pakken lå i postkassa mi dagen etter bestilling!

IMG_1255Jeg har en tendens til å gå veldig opp i ting jeg blir interessert i, og båt er inget unntak fra regelen! Derfor besøkte jeg nettsiden sjovett.no, som er Sjøfartsdirektoratets informasjonsside.

Her bestilte jeg både temahefter om sikkerhet om bord, rett og vett og mere til, samt klistremerker om sjøvett, sjøveisregler og sjømerker og diverse annet snacks… Alt tilsendt gratis!

Enda mer lektyre som jeg kan studere i høstkvelder som ikke innbyr til å gå ut i…

Har også funnet ut at hvis jeg tar en av de korte veiene til jobben morgen eller ettermiddag, så går jeg forbi en butikk som selger massevis av utstyr som sjøkart, båtsportkart, bøker og DVDer om båtliv. Kan nok hende at jeg brenner av litt penger der også!

Bøker som heter “Alt om dieselmotoren” og “Vedlikehold av motorbåt” appellerer nå like mye hos meg som en krimbok av Jo Nesbø…

Synd for Nesbø, god nyhet for alle forfattere av båtbøker!

%d bloggere liker dette: