Linselus igjen…

IMG_9403Da jeg var i Holmsbu i slutten av mai på den årvisse “We Låve Rock”-festivalen, ble jeg intervjuet av båtkollega Astor. I postkassa lørdag kom juli-utgaven av båtbladet “Båtens Verden” og der hadde de spandert hele tre sider på meg… Bladet kommer vel i løssalg til uka, regner jeg med, for de som skulle ha interesse av å lese intervjuet…

Som journalist var det en spesiell opplevelse å plutselig være på den andre siden av notablokka, for å si det slik.

IMG_9404Det begynte med at jeg fikk en Facebook-henvendelse fra bladets redaktør om jeg kunne stille opp på et intervju. Bakgrunnen var at bladet på sin Facebook-side delte innlegget jeg skrev om det skiltet jeg lagde med påskriften “Enbent skipper om bord” – i april i år. Innlegget ble det mest leste av noe jeg noensinne har skrevet her i båtbloggen – i skrivende stund er det lest 1.214 ganger – og fikk også en del kommentarer på Facebook.

Selve henvendelsen på Facebook la jeg ikke merke til før ut i juni, men da hadde journalisten med kallenavnet Astor – som er en hyppig bruker og deltaker på båtforumet på baatplassen.no – kontaktet meg flere ganger på forumet med samme spørsmål. Jeg var først litt tvilende, men ga meg til slutt.

Mange har sagt til meg og skrevet på Facebook at jeg, på grunn av det som har skjedd med meg, er til inspirasjon for andre som opplever tøffe ting, så med det som utgangspunkt sa jeg ja til intervjuet.

IMG_9405Og nå er det altså kommet på trykk. Jeg kan konstatere at jeg fortsatt ikke er særlig fotogen, men det er noe jeg må leve med… ikke så mye å gjøre med det… 🙂

Jeg synes ikke intervjuet ble så aller verst, selv om det alltid er ting jeg gjerne skulle hatt med, men som jeg glemte der og da, blant annet at havnesjefen på Oksval skal ha ros for å tilrettelegge for meg etter amputasjonen.

Noe var det vel heller ikke plass til, jeg kjenner jo til det der…men det er jo noe å tenke på at jeg fikk min første båttur bare 40 dager etter operasjonen…da hadde jeg et mislykket forsøk bak meg også!

Og neste gang jeg skal intervjues skal jeg klippe meg først…

%d bloggere liker dette: