Lillesand Marina

Hvor: Lillesand
Posisjon: 58°14’49.5″N 8°23’6.1″E
Type drivstoff: Bensin og diesel
Drivstoffkvalitet: ?
Leverandør: –
Pumpe: 24-timers automat
Pris (dato sist jeg fylte) : 13.45 (August 2018) Dyreste jeg har fylt på Sørlandet, så her kommer jeg ikke til å fylle igjen!
Kommentar: Når du drar ut fra gjestehavna ligger Lillesand Marina på babord side, bak redningsskøytene. Prisen på dieselen der var imidlertid den dyreste jeg har vært borti på flere år – 13,45 – på sensommeren! Drar ikke dit flere ganger! Brukes kun ved krise!

Jeg blir alltid sur og grinete når jeg havner på steder som tar MYE mer betalt enn andre tilsvarende steder. Det gjelder dyre gjestehavner og det gjelder drivstoffstasjoner som ligger unødvendig høyt i pris. Det gjelder ikke minst her i Lillesand. Da jeg fylte her med snekka mi i 2018 var prisen rundt 1,50 mer per liter enn det jeg hadde fylt andre steder på Sørlandet under min første ferietur hit, og det synes jeg er unødvendig.

Når vi så legger til at opplevelsen min i Lillesand gjestehavn, med bare delvis fungerende serviceanlegg og sur betjening på utestedene, så kommer ikke Lillesand høyt i kurs hos meg, og jeg har da også dratt forbi dette stedet de andre gangene jeg har vært i området.

Og å tanke her igjen er jeg heller ikke lysten på. Det var billigere på Hasseltangen, i Eydehavn, og i Stavern.