Larkollen

Besøkt antall ganger: 1 Sist besøkt: 10-11.10. 2016
Fasiliteter: Strøm, vann. Det skal visstnok være mulighet til å bruke dusj og toaletter på hotellet, men det fikk jeg ikke prøvd. Gjesteavgift skal også betales der.
Havneavgift (for 24-foter): Vet ikke. Kom dit utenfor sesongen.
Fortøyning: Langsides.
Tilrettelagt for funksjonshemmede: Nei, ikke ved gjesteplassene, men får du lånt en av båsene til de båteierne som har plass der, er det mulig å komme seg på land.

14581456_1753987088188770_4448789070766450988_nAnkom Larkollen og la meg til på det som var anvist som gjesteplass. Det er tydelig at her ønsker man ikke småbåter som gjester… Jeg måtte legge meg til en stor og høy brygge, og da det i tillegg var fjære sjø kom båten så langt ned at det var umulig for meg med protese å komme meg opp på brygga. I tillegg stakk det noen store steiner ut under brygga.

På bildet til venstre ser du to røde kulefendere. Den nederste var den jeg senket ned for å komme til min båts nivå…

Jeg fant det ikke trygt å ligge der med tanke på at jeg faktisk skulle overnatte, så jeg kjørte rundt moloen for å se om det som var merket som gjesteplasser der var litt bedre, men det viste seg å være enda verre.

Så jeg endte til slutt med å låne en plass i en ledig bås der. Jeg tok sjansen på at eieren hadde tatt båten sin opp for sesongen. Og det fikk jeg rett i.

Så for meg fungerte dette greit som en nødhavn for natten, men det er ikke et sted jeg kommer til å besøke igjen medmindre jeg får meg en mye større båt.