Arendal gjestehavn

Besøkt antall ganger: 2 Sist besøkt: 10.-12.05. 2019
Fasiliteter: Servicebygg med dusj, toaletter og vaskemaskin. Strøm og vann. Søppel. OK WiFi. Badebasseng.
Havneavgift (for 24-foter): 300 NOK. Strøm i tillegg. Automat.
Fortøyning: Langsides innerste og ytterste flytebrygge (utsiden) samt bås.
Tilrettelagt for funksjonshemmede:  Ja. Det er rullestolrampe opp fra flytebryggene. Også eget handicaptoalett (som jeg ikke sjekket).

Sentralt plassert i Arendal sentrum med gangavstand til Pollen. Serviceanlegget var rent og pent. Adgangskode til dusj og vaskemaskin må kjøpes i tillegg. Men havneavgiften synes jeg var i drøyeste laget for en 24-foter, dyreste på denne turen.

Strømsystemet var også uvant for meg. Her er 25 kwt inkludert i prisen, men man kan kjøpe mer om man trenger det. For mitt behov var det mer enn nok strøm. Har ikke sett dette andre steder før.

Strømmen på stolpene kobles ikke til før det er betalt, da får man beskjed på SMS eller papirkvittering (hvis man velger det) hvilken stolpekontakt som man skal benytte. Viktig da at man husker hvilken kaiplass man la seg på. Mye av det samme som Horten.

Strømmen står på til kl,.14 dagen etter, da kobles den automatisk ut. Hos meg skjedde dette kl. 14.05.

Rett ved siden av gjestehavna, helt innerst, er det et stort basseng med oppvarmet vann (tror jeg). Sikkert populært både blant store og små på dager med ordentlig sommervær.

Var innom for andre gang i mai 2019. Hovedsesongen var ikke startet opp, så jeg betalte bare 40 kroner for å ligge der (uten strøm).