Trysnes Brygge

Vurdering (5 anker er best): 
Posisjon: 58°3’25.1″N 7°42’33.0″E
Besøkt antall ganger: 1 Sist besøkt: Oktober 2021.  Hjemmeside
Fasiliteter: Vann, strøm, toalett, dusj. Søppeltømming. Drivstoff. En liten butikk/kiosk. Restaurant.
Havneavgift (for 29-foter): Ukjent. Sto et oppslag om betaling med Vipps, men ingen info om pris.
Fortøyning: Langsides ved kai (tror jeg), samt flytebrygge.
Tilrettelagt for funksjonshemmede: Nei.

Brgtatt ligger helt bakerst i bildet, den nærmeste strømstolpen ser du til venstre…

Strøm og strøm fru Blom. Har vel aldri vært i en gjestehavn/marina med så dårlig strømtilbud som her. La meg først til ved kaia like ved ferieleilighetene og resepsjonen, men fant ikke noe strømuttak på kaia. Fant et par litt lenger bort på en husvegg, men de viste seg å ikke fungere.

Etter å ha orientert meg litt i området flyttet jeg båten til en flytebrygge der jeg lå langsides. Båsplassene på de andre bryggene så ut til å være private samt til utleiebåter.

Flytebrygga hadde ingen strømstolpe, men ved å følge landstrømkablene til en båt som lå der, fant jeg til slutt en ensom strømstolpe. Måtte skjøte med samtlige landstrømskabler jeg har om bord for å rekke fram…

Eller var både resepsjon/butikk og restaurant stengt for sesongen, det inkluderte også toalett/dusj-tilbud. Noen av ferieleilighetene så ut til å være leid ut – det var kanskje høstferie når jeg var der.

Ellers er det drivstoffpumper her – til en pris som ikke fristet meg, og eller stille og rolig.

Egentlig et litt idyllisk sted, men selv med tanke på at det var langt utenfor sesongen, så er nok dette mitt første og siste besøk her – tør ikke tenke på hvordan det er her om sommeren med det elendige strømopplegget for gjestebåtene!

Related Images: