Linker

Sist oppdatert: 21.10.2020 – Alle linker gjennomgått. Linker som ikke virker er fjernet. Lagt til nye linker 

En samling av mine båtrelaterte favorittlinker, rett og slett. Mange av disse sidene besøker jeg opptil flere ganger om dagen…
Gjestehavner og slikt er ikke tatt med her, da jeg foreløpig bare linker til de jeg har besøkt. Klikk på Havner i menyen øverst på sidene for mer informasjon om disse!
Og skulle du ha et forslag til flere linker som kan legges inn her er det bare å bruke kommentarfeltet eller sende en epost via kontaktskjemaet i menyen.

 

livring

Båtblogger

Amicas båtblogg – Koselig blogg med jevnlige oppdateringer om båtlivets gleder og bekymringer med bilder, turrapporter og oppussingstips. Har holdt på jevnt og trutt siden 2005! 

Båtfolk på Facebooks blogg – Gjengen bak gruppa på Facebook har opprettet en egen bloggside der flere forskjellige båtbloggere skriver i vei, inkludert meg. Ikke i aktiv bruk lenger.

Sebastians båtblogg – Denne bloggen er ikke norsk, men svensk, men jeg tar den med fordi Sebastian er veldig grundig når han forklarer og tar bilder fra oppussingen sin av Esmeralda. Nå er Esmeralda solgt og han har startet på et nytt prosjekt, en Fjord. Tror det er mange fine tips å hente her.

Carpe Diem – En båtblogg fra Fru Fortuna på Båtplassen. Handler om en Fairline Phantom 37 fra 1996.

MS Fortuna – Et utmerket båtblogg av Knut, som ligger bare noen få utriggere fra meg i Oksval båthavn. Mange fine bilder og nyttige tips om både dieselpriser, gjestehavner og tømmestasjoner for septik. Og fine tegninger fra båtlivet.

En blogg om en Nidelv  må jeg jo ha med! Dessverre blir den ikke oppdatert så ofte, men det er veldig mye interessant info som fremdeles ligger der.

Trudelutt – Hjemmesiden til Lars H., som har en Saga 27 som han, kona og skipshunden koser seg med. Ikke direkte en blogg, men en side med mye nyttig informasjon for båtfolk.

MorMajors blogg er en av de bedre båtbloggene på nettet. En ytterst skrivefør skipper som også har spalte i Båtmagasinet.

Havfruen er en blogg skrevet av to havfruer i sin beste alder som opprinnelig hadde hver sin Nidelv 24, men som har kjøpt en litt større båt. Akkurat som meg…

Kyst og fisk – Som tittelen antyder handler Johnnys blogg mye om fisking. Han holder til på Kvinnherad og Husnesfjorden og der ser det virkelig flott ut!

Emeralda og livet i Indre Oslofjord – Nærmest en fotoblogg om livet med en motorseiler (tror jeg det heter) av typen Vista 28. Mye flotte bilder og ei nydelig skute.

Sothis – er en norsk/svensk familie på langtur. 

 

 Båtrelatert på Facebooklivring

Båtlivets Venner
Båtgruppa
Båtfolk
Hyggelige båtfolk
Konvoier for båtfolk
Nidelvklubben 
Mon Bijou
Båtplassen.no 
Tresfjord 29
Tresfjord 28-29
Stjålne båter i Norge – En gruppe der man kan legge ut etterlysning, bilder og info om båter som er stjålet

livring

Blader og magasiner

Båtmagasinet /Båtliv (Slått sammen fra 1.1.20)
Båtens Verden
Livet Ombord – en svensk side som er et samarbeid mellom Båtnytt og Praktisk Båtägande.

livring

Organisasjoner, klubber, foreninger

Redningsselskapet – selvsagt!
Forbundet Kysten – kystkultur
Oslofjorden.com – mye nyttig info her
Oslofjordens Friluftsråd – et must!
Kystled – havner og utleie

livring

Vær, vind og navigasjon

Flo og fjære
Kystverkets elektroniske sjøkart – fiffig!
Gule sider – sjøkart der også!
Marinetraffic – se båttrafikken live!

 livringForum

Båtplassen -forum for båtfolk! – Mitt favorittforum

livring

 Øvrige linker

BåtTV -Video og bilder
Finn.no – brukte båter til salgs!
Nilsen Båtbyggeri – Disse er de opprinnelige snekkebyggerne og har maler og reservedeler til de gamle båtene.
Oksval Båthavn- hjemmehavna!

Båtadvokaten – Båtjuss og nyttige tips fra en advokat som også har fast spalte i Båtens Verden.

Free Tours Network– Dette er en oversikt over gratis sightseeingturer du kan være med på over hele verden. Det betyr at du ikke betaler noe for turene, men gjerne tipser guiden etterpå. På disse turene er det gjerne vanlig lokalbefolkning som vil vise deg rundt på hjemstedet sitt, og også Oslo er nevnt her. Jeg har selv gode erfaringer fra et par slike turer i London. Jeg setter opp denne linken fordi  jeg selv har satt meg opp som tilbyder av gratis båttur (selvsagt!) blant øyene innerst i Oslofjorden hvis noen har lyst å bli med. I mitt tilfelle vil jeg bare at folk spleiser på drivstoff! Har hatt hyggelige båtturer med folk fra blant annet Taiwan, Tyskland og Storbritannia.

livring

Mine andre sider/blogger på nett

Jeg har et par andre sider på nett også, litt ymse oppdatert, men her er dem.

Prognytt – Min musikkblogg som oppdateres ganske så ofte. Handler om progressiv rock med hovedblikk på norsk prog – nyheter, anmeldelser, konserter osv.

Long John Silver & The Crew – Dette er bandet som jeg spiller i. Når vi kommer skikkelig i gang opptrer vi gjerne på båtrelaterte arrangementer som båttreff og sommerfester. men vi er ganske rockete, dette er ikke noe trekkspill-musikk (men langt fra heavy metal heller!). Les mer om oss på nettsidene våre etterhvert. Vi jobber med å få inn flere låter med maritimt tema! 🙂

Billericay Town FC Supporters of Norway – Hjemmesiden til den norske supporterklubben til den engelske non-league-klubben Billericay Town. Har ikke blitt oppdatert på en god stund, men jeg jobber med å få den opp på bena igjen…

Related Images:

Kommentarer

Legg gjerne inn en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.