Tanumsstrand gjestehavn (Sverige)

Besøkt antall ganger: 1 Sist besøkt: 14-15.08. 2017 Hjemmeside
Fasiliteter: Strøm, vann, toalett, dusj, vaskerom, søppel.  badstu, spa, hotell, restaurant. Skal du handle i butikker må du gå inn til Grebbestad. Det prøvde jeg meg ikke på, men det skal visst ta rundt 30-45 minutter.
Havneavgift (for 24-foter): Betalte 150 kroner for ett døgn ettersom jeg ankom etter at hovedsesongen var over og prisen satt ned. Så det kan jeg ikke klage over! Inkluderte strøm, men i hovedsesongen må strøm betales ekstra for. Betalte havneavgiften i hotellresepsjonen. Dusj og toalettanlegget er vel det flotteste jeg noengang har vært på!
Fortøyning: Baug mot brygge med tau og anker. Jeg lå langsides ettersom det var god plass og jeg så flere andre gjøre det samme. Fikk ingen reaksjoner, men i utgangspunktet sier de nei til det. 
Tilrettelagt for funksjonshemmede: Delvis. Som vanlig en rampe opp fra flytebryggene. Ikke noe problemer for meg med protese. Handicaptoalett i garderobeanlegget.

Denne gjestehavnen ligger i tilknytning til et hotellanlegg med spa og basseng. Behandling og tilgang til disse kan kjøpes i hotellresepsjonen, der jeg også betalte havneleie. Spurte ikke, men tror at du også kunne ha kjøpt frokost og fått tilgang til spisesalen der.

Som allerede nevnt, nydelige, moderne og rene toaletter. Brukte ikke dusjanlegget, men rent og pent der også da jeg tittet inn. Mulig du må kjøpe poletter eller bruke mynter for å dusje, dog.

Tanumsstrand ligger litt utenfor allfarvei og det er ingen butikker eller slikt i umiddelbar nærhet. Du må gå eller sykle til Grebbestad. Hotellet leier ut sykler.

Det var et fint og greit opphold her, hyggelige folk i resepsjonen og rent og pent, men så var det da også utenfor sesongen.