Storsand båthavn (Hurum)

Vurdering (5 anker er best):
Posisjon: 59°39’35.2″N 10°35’57.4″E
Antall besøk: 3 Sist besøkt: 26-27.06.2015
Fasiliteter: Noe bortgjemte mobile toaletter.
Tilrettelagt for funksjonshemmede: Nei.

Storsand båthavn ligger på vestsiden av Drøbakssundet etter at du har passert Oscarsborg. Den ligger egentlig litt bortgjemt. Etter at du har passert jeteen foran festningen tar du til styrbord etter skjærene der.

Inn- og utseilingen er idyllisk og omtrent verdt hele turen!

Selve båthavna ligger inne i et sandtak, og er du først kommet inn synes jeg idyllen forsvinner noe. Den virker litt trang, får nærmest en slags klaustrofobisk følelse!

Men når det er sagt ligger du nok ganske så trygt for vær og vind når du er kommet inn der.

De gangene jeg har vært på besøk der har det vært ganske sent om kvelden, og jeg har dratt ganske tidlig. Jeg tror derfor ikke at de tar betalt for gjesteplasser, jeg har ikke sett noe oppslag om det.

Jeg er heller ikke 100 prosent sikker på at det er gjestebrygga jeg har fortøyd til (om de i det hele tatt har noen!), men den jeg har brukt er en litt sliten flytebrygge som du får på babord side etter å ha passert slippen med løftekrana.

Det er strøm på brygga, men jeg har ikke brukt den. Husker i farta ikke om det er vann der. Skal sjekke det neste gang jeg er innom.

Går du til venstre for den store hovedbygningen er det en trapp opp helt innerst. Går du opp trappa står det noen mobiltoaletter der som kan brukes.

Fungerer bra til en rask og billig overnatting.

 

Kommentarer

Legg gjerne inn en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.