Skjærhalden gjestehavn

Besøkt antall ganger: 3 Sist besøkt: 04.08.2016
Fasiliteter: Servicebygg med dusj, toaletter, vaskemaskiner. Strøm og vann. Butikker og restauranter så og si på bryggekanten. Båtutstyrsbutikk. Drivstoff.
Havneavgift (for 24-foter): 300 kr. Det synes jeg var litt i overkant, er vel bare Aker Brygge som slår dem… På mitt første besøk i 2014 betalte jeg 70 kr i dagavgift.
Tilrettelagt for funksjonshemmede: Ja. Men kanskje litt langt å gå til dusj og toalett.

imageHar vært innom Skjærhalden flere ganger nå, og selv om det er pent der synes jeg det fremdeles er dyrt å ligge der for en såpass liten båt som min.

Stor gjestehavn med masse plass. Fortøyning i båser og longside.

Litt langt å gå til landjorda og servicebygget hvis du legger til i utkanten av gjestehavna! Besøkte toalettet der, og det var rent og pent. Og dusjene er fine.

Strømtangen fikk i 2015 veldig mye pepper på sosiale medier for kraftig prisøkning og stive priser samt sure havneverter. Prisene er jeg enig i er stive, men har bare møtt blide havneverter så langt.

Da jeg toppet tanken her før overfarten til Sverige i sommer hadde de en ung jente ved drivstoffpåfyllingen som tok imot tamper og hjalp til. Men dieselprisen er stiv, anbefaler å tanke andre steder.