Skottevik (Brygga Restaurant)

Vurdering (5 anker er best): 
Posisjon: 58°7’22.9″N 8°13’57.9″E
Antall besøk: 10 Sist besøkt: April 2023
Fasiliteter: Ingen. Men god mat i restauranten og toaletter der. Mulig man kan bruke dusjanlegget på selve feriesenteret mot betaling, men dette er ikke et sted beregnet på overnatting eller langtidsopphold med båt.
Fortøyning: Baug mot brygge og anker. Langsides.
Tilrettelagt for funksjonshemmede: Nei. Ganske høy brygge.

Denne litt bortgjemte brygga er vel kanskje ikke ment så veldig mye for båtgjester med tanke på overnatting. Tilhører restauranten som ligger i tilknytning til Skottevik Feriesenter, og er vel først og fremst ment for restaurantgjester og for gjester på feriesenteret – som har en god del dykkere på besøk. Derfor også en flaggstang like ved som hovedsakelig brukes til å heise dykkerflagget.

Luftfoto av Brygga Restaurant

Brygga er liten og det stikker ut grunner på begge sider, men grei dybde ellers. To mindre båter (+/- 30 fot) kan vel ligge ved siden av hverandre langsides, men det er nok baug mot brygge og anker akter som er best, da kan det vel bli plass til to-tre-fire båter, avhengig av bredde. Har ligget der med både snekka og nybåten uten problemer.

Ligger litt bortgjemt og noe trangt til i det som på sjøkartet heter Slurkehola. Du får stedet på styrbord side før Ulvøysund og Kvåsefjorden i retning mot Kristiansand.

Er du lei maten om bord kan du få god mat på land hvis restauranten er åpen (fra rundt påske til ut i september) og kanskje treffer du på broren min i det ene hjørnet der han musiserer, det er vel stort sett i helgene.

Jeg er vel kanskje ikke helt uhildet, men jeg synes i alle fall at maten (som kona hans står for) er veldig god der. 

Mulig du får en kaffekopp ekstra hvis du nevner at du leste om dem her i båtbloggen…hvem vet? 🙂 (Har ikke avtalt noe med dem, altså!)

Brygga Restaurant Brygga Restaurant på Facebook Skottevik Feriesenter