Lindøya

Vurdering (5 anker er best):
Posisjon: 59°53’30.3″N 10°43’16.1″E
Totalt antall besøk 11 Sist besøkt: 10.2. 2015
Fasiliteter: Kiosk, drivstoff, båtutstyr, toaletter.
Tilrettelagt for funksjonshemmede: Delvis. Kommer du med egen båt og legger til ved flytebrygga er det noe bratt opp til hovedbrygga. Problematisk for folk i rullestol. Men stiene/gangveiene rundt om på øya er greie å ferdes på.

OBS: Kioskbygningen på Lindøya brant ned til grunnen i august 2015. Det kom opp ny drivstoffpumper der i 2017, men det er såkalt biodiesel og prisene er i tillegg ikke spesielt rimelige, så jeg har ikke besøkt Lindøya på flere år. Usikker på om det er noen kioskvirksomhet der om sommeren nå.

IMG_9197

Bortsett fra drivstoff (24-timers automat) og båthavn er det også to flytebrygger til venstre for selve drivstoffkaia. Flytebryggene har jeg lagt til et par ganger når jeg har tatt meg en rundtur på selve øya.

Det er mye å se på selve øya, en rusletur kan trygt anbefales. Det er en slags butikk/kafe lenger inn, men den skal ikke ha vært i drift på mange år. Vet ikke om det har vært noen endringer der etter at kiosken ved kaia brant ned?

Jeg skal ta en ny tur dit snart for å kunne oppdatere med litt mer informasjon.

Kiosken ved pumpene har også noe båtutstyr, olje og slikt til salgs. Pølse og burger kan du visst få også. Og is.

Sistnevnte hadde jeg tenkt å kjøpe mye av i sommer, men besøkene har det ikke blitt noe av fordi jeg har irritert meg sånn over den høye dieselprisen. Og jeg drar ikke innom Lindøya bare for å kjøpe is…

Les om Turguiden til Osloøyene her!

Lindøya i 2014. Båten til høyre, som ble brukt som bobåt, er nå solgt og borte.

 

Legg gjerne inn en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.