Kulleseidkanalen gjestehavn

Vurdering (5 anker er best): 
Posisjon: 59°44’32.9″N 5°14’7.1″E
Besøkt antall ganger: 1 Sist besøkt: 20.-21.9 2021  Webkamera: Nei Hjemmeside
Fasiliteter: Vann, strøm, toalett, dusj, vaskemaskin og tørketrommel, søppeltømming, tømmestasjon for PortaPotti og lignende, WiFi. Restaurant rett ved havna og butikk 100 meter borti veien sånn cirka. 
Havneavgift (for 29-foter): Aner ikke. Sto ikke noe oppslag ved kaia, restauranten var stengt og priser er heller ikke oppgitt på hjemmesiden…
Fortøyning: For det meste i båser på flytebrygge. Noen plasser langs kai.
Tilrettelagt for funksjonshemmede: Nei, ikke spesielt. Vanlig rampe opp til land som nok kan bli bratt ved fjære sjø, som vanlig. Besøkte ikke servicebygget.

Kulleseidkanalen gjestehavn ligger helt i begynnelsen av Kullseidkanalen hvis du kommer nordfra – slik jeg gjorde – eller nesten på slutten hvis du kommer sørvestfra. Jeg dro først gjennom Røyksundkanalen før jeg havnet her.

Gjestehavna er ikke stor – en lang flytebrygge med båser samt noen plasser langs kaia der det også er bobilparkering.

Fant ikke noe oppslag om hvordan man skal betale. Ingen automat, så det er i restauranten når den er åpen eller Vipps der gjestehavna dukket opp som valg – men å finne ut hvor mye jeg skulle betale var umulig!

Så jeg satte over 100 kroner siden jeg ikke brukte annet enn strøm.

Selv om det var dørgende stille da jeg lå der, så kan det vel komme noe bølger fra båter som trafikkerer kanalen om sommeren.

Koselig ved restauranten, her er det nok fullt om sommeren