Kavringen Marina/Sjøsenter

Hvor: Nesodden, Oslofjorden
Posisjon: 59°50’46.1″N 10°38’40.1″E
Type drivstoff: Bensin og diesel
Drivstoffkvalitet: ?
Leverandør: –
Pumpe: 24-timers automat som tar bankkort/Visa/Mastercard
Pris (dato sist jeg fylte) : 10,95 (11.07.20)
Kommentar: Om sommeren kiosk med noe båtrelatert utstyr. Motorverksted, kraner, vinteropplag, båtplasser. Fyller ikke ofte her siden også disse ligger i øverste prisleie. Mest om vinteren hvis det er isfritt her, men prøver å unngå dem så mye som mulig. I sommersesongen kjører jeg forbi.

Kavringen 2014

Bildet til venstre er fra 2014 – i 2017 kom det en ny stenmolo på utsiden (der det på bildet er en flytebrygge). Du ser litt av den på det nye bilde til høyre.

Da jeg var innom der en sommer, så kom det løpende ei jente fra kiosken som hjalp til med fortøyning og som var blid og hyggelig. Det hjelper jo alltid på humøret…

Prisnivået har de siste årene senket seg litt, men er fortsatt ganske dyrt. Så det er fortsatt ingen favorittplass når det gjelder å tanke diesel.

Jeg har imidlertid hatt nybåten oppe på land der for vask, stoffing, polering og reparasjon og har bare godord å si om folka som jobber der, serviceinnstilte og vennlige, selv om de altså er ganske så dyre på dieselen…

Kiosken har vært stengt en periode da de som drev den ga seg, men sommeren 2020 åpnet den igjen med litt begrenset vareutvalg.

Nettside.  Facebook.

 

Related Images: