Vindfangerbukta (Heitmann)

Hvor: Vindfangerbukta hos Heitmann Marin
Posisjon:
Type drivstoff: Tror det bare var diesel
Drivstoffkvalitet: ?
Leverandør:
Pumpe: 24-timers automat
Pris (dato sist jeg fylte) : 14,50 (Sommer 2014) I april 2019 ligger prisen på 15,50 ifølge en stakkar som fylte der.
Kommentar: Disse utsugerne tar jeg bare med på denne oversikten for å advare alle om å ikke fylle der. Jeg oppgir ikke posisjon eller gidder å slenge på noe bilde heller. Disse utsugerne fortjener ikke å få kunder, de burde boikottes av alle båtfolk. Dette er sannsynligvis Norges dyreste diesel, og de som er ansvarlig for denne prissettingen kan dra til helvete alle sammen. Disse ligger konstant fire-fem-seks kroner over alle andre utsalgssteder i hele Oslofjorden. Jeg har aldri hørt om noen som selger båtdiesel dyrere enn disse.

Rett ved siden av disse kvakksalverne ligger havna til Drøbak båtforening, de selger dieselen fire-fem kroner rimeligere. Også Sætre på andre siden av Håøya selger diesel en femmer billigere, og i Son finner du også billigere diesel, så det er overhodet ingen grunn til å fylle hos dette pakket.

Og ingenting tyder på at disse arrogante gribbene tenker å gjøre noe med dette heller. Jeg har fylt diesel forskjellige steder mellom Oslo og Farsund i over seks år, og har aldri kommet i nærheten av å måtte betale så mye for dråpene som her. Så ingenting tyder på at de har tenkt å senke ågerprisene sine. Selv kjører jeg heller tanken tom og blir slept hjem av Redningsskøyta enn å møkke til båten min med å fylle på denne drittplassen en gang til.

Den første og eneste gangen jeg tanket her var i 2014, da jeg så at det var lite diesel igjen på tanken på den gamle snekka mi, og jeg var usikker på om det var nok igjen til å rekke Nesodden, og jeg hadde allerede brukt den ekstra kanna. Da jeg startet pumpa og så prisen (på den tiden fylte jeg for 8,77 på Oksenøya) fikk jeg sjokk! Jeg fylte kun fem liter slik at jeg hadde nok til å komme meg hjem, og har aldri vært her siden. Jeg foretrekker å krysse forbi Drøbak på den andre siden av Oscarsborg, for hver gang jeg ser det store Heitmann-skiltet blir jeg fortsatt både kvalm og sinna.

Det verste er at denne pumpa drives av et firma som selger båter og er i båtbransjen, men som altså mangler fullstendig respekt og anstendighet overfor båtfolk! Jeg kommer ikke til å kjøpe så mye som en sjakkel hos disse utsugerne – noensinne.

Fyller du her er du enten stokk dum eller driter penger.

Styr unna – bokstavelig talt!

Related Images: