Ny utsettelse av båtlivet

Disse linjene skriver jeg igjen fra sykesenga på Ahus. Jepp, tilbake her, på foreløpig ubestemt tid. Det betyr også utsettelse av båtlivet og båtferie inntil videre.

  Denne helgen skulle egentlig vært min siste permisjonshelg, og mandag skulle min siste uke på opptrenimngssenteret på Bakke utenforHalden begynne. Planen min var å ta båten tilbake til Bakke, la den ligge ved kai der, og så starte båtferien med tur Halden, Koster og sørover i Sverige.

Perfekt timet med hensyn både til fellesferiens opphør (og tilsvarende mindre trafikk isvenske gjestehavner) og meterologenes varsler om topp sommervær i august.

Men så sitter jeg altså her i senga og venter på ny operasjon istedenfor! 

Og nei, det er ingenting som tyder på at jeg har vært for aktiv eller at båtturene mine – både med mannskap og solo – er årsaken til problemene.

Protesefoten min har det bra! Ingen overbelastning eller sår eller blemmer på “stumpen” etter operasjonen.

  Men det er rett og slett venstrefoten – som jeg har vært plaget med de siste fem årene – som har gitt meg problemer. Det blir operasjon, men det er litt usikkert om de bare skal renske opp i såret eller amputere hele eller deler av stortåa. Men noe må sannsynlgvis bort.

Mer enn det vet jeg ikke, tiden får vise hva som skjer. Men pause i opptrening og båtliv blir det absolutt.

Men jeg har ikke gitt opp scenarioet med avgang fra Bakke og båtferie til Sverige! Det er bare blitt utsatt, ikke avlyst!

%d bloggere liker dette: