Ikke hastverk med å forlate Sørlandet!

Om noen skulle tro det etter mitt forrige innlegg, så har jeg ikke noe stort behov for å forlate Sørlandet med det første. Selv om jeg må…Nå ligger jeg i Risør, og her blir jeg til søndag slik det ser ut nå.

Sørlandet – et antiklimaks

Det er litt rart å skrive det, men etter alle de opplevelsene jeg har hatt med båten i sommer, så føles nesten det å være tilbake på Sørlandet som et antiklimaks! Noe av det skyldes nok at jeg nå besøker kjente steder og farvann og at det ubønnhørlig nærmer seg slutten på et fantastisk tokt.

Endelig et landhugg i Ny-Hellesund

Siden siste oppdatering har jeg fartet litt rundt, sett på brokonstruksjoner og vært innom tre nye havner. Jeg har hatt andre besøk hos min tidligere jobbkollega, og sagt ha det for i år til broren min. Noen begivenhetsrike dager, med andre ord!

Fra rundreise i Ryfylke til værfast i Stavanger

Er det en ting som er sikkert når det gjelder båtlivet, så er det at det aldri er noen vits i å detaljplanlegge. Derfor har jeg aldri gjort det i nevneverdig grad. Og det beste eksempelet har jo vært årets tokt, hvor den viktigste faktoren flere ganger har spilt meg et puss, nemlig været.

Trange kanaler og røff sjø

Det ble en litt lengre pause mellom forrige innlegg og dette, men slik er det bare av og til.  Og jeg har kommet meg et stykke videre også. Dette innlegget inkluderer både et besøk hos Kong Olav, farting gjennom kanaler og den verste opplevelsen jeg hittil har hatt til sjøs!