Endring i båtferieplanene

Nå har jeg ligget så lenge i Fredrikstad at det snart gror mose på skipperen og skjell og alger under båten! Men sånn er det blitt på grunn av diverse omstendigheter. Nå endrer jeg også på planene framover. Related Images:

To netter i Marstrand

Før jeg besøkte Marstrand for første gang i fjor, så hadde jeg egentlig et litt negativt syn på stedet. Jeg kan ikke helt forklare hvorfor, men mitt inntrykk var at det var et litt “posh” sted, litt for de finere båtene, spesielt seilbåter. Litt snobbete, liksom. Men det inntrykket snudde fort! Related Images:

Litt turstatistikk fra båtsesongen 2022

Også i dette innlegget skal det dreie seg litt om statistikk. Men denne gangen handler det om hva jeg foretok meg med båten i fjor. Det ble en sen start, så et lengre opphold før jeg heldigvis fikk meg noen turer igjen på høsten. Related Images:

En ny førjulstradisjon?

Tilbake etter en særs vellykket båttur over til Sverige, lurer jeg litt på om jeg nettopp har vært med på å skape en ny førjulstradisjon for meg selv? For turen over kjølen – på egen kjøl – ga så absolutt mersmak! Og til neste år vil det bli enda bedre! Related Images:

Noen ord om årets båtferie

Som så mange andre nordmenn valgte jeg i år å ta hoveddelen av båtferien min i Sverige. Det er alltid populært å dra nedover den svenske vestkysten, og siden muligheten til å gjøre dette har vært mer eller mindre koronastengt de to siste sommerne, så var det et naturlig valg å ta en Sverigetur i …
Les

Fra rundreise i Ryfylke til værfast i Stavanger

Er det en ting som er sikkert når det gjelder båtlivet, så er det at det aldri er noen vits i å detaljplanlegge. Derfor har jeg aldri gjort det i nevneverdig grad. Og det beste eksempelet har jo vært årets tokt, hvor den viktigste faktoren flere ganger har spilt meg et puss, nemlig været. Related …
Les