Nå kommer det nye (gamle) bilder!

I tillegg til å være båtoman er jeg også en ivrig fotograf og tar mange bilder fra båtturene mine. Disse kan du finne under menyen “Galleri” og deretter fanen/linken “Bilder”. Enkelt og greit. men nyeste bilder der har inntil sist helg vært fra 2017… Related Images:

Nok et år med rekorder

Vi har så vidt begynt på 2023, og her i bloggen er det ensbetydende med noen oppsummeringer av året vi nettopp er ferdig med – 2022. I dette innlegget skal det handle om selve bloggen, besøk, hva som ble mest lest i 2022 og slike ting. Related Images:

Ny leserrekord!

Lørdag kveld passerte antall lesere/unike brukere på denne bloggen rekorden fra i fjor! To og en halv måned før året er omme har jeg altså passert hele fjorårstotalen, som også var ny rekord! Det må innrømmes at jeg synes det er gøy! Related Images:

En irriterende tabbe i sommer

Årets store båttokt ble virkelig en stor opplevelse. Jeg kom meg til en rekke nye steder, møtte mange hyggelige folk og hadde mitt livs båtopplevelse. Nettopp derfor er det ganske så irriterende at jeg komplett glemte å benytte anledningen til markedsføre denne bloggen. Related Images:

Året med alle rekordene

Båtsesongen 2020 ble en meget annerledes båtsesong – hovedsakelig på grunn av koronapademien. Og kanskje var både den økte båtinteressen – når det ble klart at 2020 ble året man skulle feriere hjemme – og interessen for mer informasjon om korona, som var årsaken til at jeg slo alle rekorder også når det gjaldt antall …
Les

Ny rekord for bloggen

I går satte denne bloggen en ny rekord. Aldri har jeg hatt flere lesere enn det jeg har hatt nå! Jeg trodde at det vil roe seg noe og komme ned på normalt nivå etter at koronarestriksjonene begynte å lette, men istedenfor har det bare fortsatt på samme høye nivå, og det er jo veldig …
Les