Category Archives: Om båtbloggen

Knallstart på året for båtbloggen

Til tross for få båtturer og koronakrise har 2020 så langt vært et knallår for denne båtbloggen, såpass bra at jeg nesten ikke kan unngå å skrive noen linjer om det!

Litt ting og tang om nettsidene

Mens den enbeinte skipper venter på å bli ferdig med koronakarantenen og begynne på å klargjøre båten for hoveddelen av årets båtsesong (for båtsesong blir det – redusert dog), så har jeg også begynt å forberede båtbloggen til en ny sesong.

Over 1.000 innlegg på båtbloggen!

Jeg har passert en milepæl i båtbloggingen min uten å registrere det før nå – innlegget jeg publiserte på tirsdag (om de beste bildene fra 2019) – var nemlig innlegg nummer 1.000 på bloggen! Det tar jeg meg en bolle på!

Båtsesongen 2019 – mest lest

På denne tiden av nyåret er det på tide med en lang rekke oppsummeringer av året som gikk. Slik er det også i denne båtbloggen. Jeg har noen faste øvelser, og i løpet av denne og neste uke vil jeg komme med de tre årsoppsummeringene jeg bruker å ta med: En oppsummering av båtsesongen, et utvalg av det jeg mener er de beste bildene jeg tok i løpet av året, og litt om hva som ble mest lest, hvor mange som besøkte bloggen. Jeg starter med det siste.

Nytt utseende

På grunn av problemer med designen og temafunksjonen etter at jeg oppgraderte WordPress onsdag, måtte jeg legge til et annet tema. Dette har jeg bestemt meg for å beholde.

Fem år i fem knop

I dag kan jeg feire fem år som ordentlig båteier. På denne datoen i 2013 dro jeg til «Padda» på Bekkelaget, skrev under kontrakten og hentet båten. Deretter ble det en begivenhetsrik tur over fjorden til Oksval. Ikke alt gikk som planlagt, for å si det slik…

Besøksstatistikken for 2016

I rekken av årsoppsummeringer har jeg nå kommet fram til litt besøksstatistikk fra bloggen. Så er jeg straks ferdig med 2016! Bere et eneste årsoppsummeringsinnlegg igjen som kommer i morgen!

Havneoversikten er oppdatert

Da har jeg fått foretatt noen oppdateringer i havneoversikten etter mine bravader i sommer. Tre nye gjestehavner er lagt til, og jeg har oppdatert elleve andre.

Nettrekord for bloggen!

IMG_1078.JPGJeg traff tydeligvis en innertier med gårsdagens innlegg om handicapskipper-skiltet jeg har laget! Innlegget er det mest leste noensinne på båtbloggen og er i skrivende stund oppe i 988 visninger! 

Blogginnlegg nummer 500!

FjærpennRundet en liten milepæl på torsdag som jeg ikke ble oppmerksom på før nå. Innlegget var nemlig innlegg nummer 500 på denne båtbloggen. Så jeg klapper meg selv på skulderen littegrann!

Feilpubliseringer

IMG_5490Den siste uken har det skjedd ved et par anledninger at innlegg jeg har skrevet har blitt publisert på bloggen ved en feiltagelse. Det skyldes rett og slett en bug i programvaren for iPad.

Noen oppdateringer

Innimellom alle turrapportene har jeg også fått tid til å oppdatere oversikten over besøkte havner under fanen “Havnebesøk”. Alle havner er nå oppdatert med hvordan de er tilrettelagt for funksjonshemmede.