Category Archives: Om båtbloggen

Båtsesongen 2019 – mest lest

På denne tiden av nyåret er det på tide med en lang rekke oppsummeringer av året som gikk. Slik er det også i denne båtbloggen. Jeg har noen faste øvelser, og i løpet av denne og neste uke vil jeg komme med de tre årsoppsummeringene jeg bruker å ta med: En oppsummering av båtsesongen, et utvalg av det jeg mener er de beste bildene jeg tok i løpet av året, og litt om hva som ble mest lest, hvor mange som besøkte bloggen. Jeg starter med det siste.

Nytt utseende

På grunn av problemer med designen og temafunksjonen etter at jeg oppgraderte WordPress onsdag, måtte jeg legge til et annet tema. Dette har jeg bestemt meg for å beholde.

Fem år i fem knop

I dag kan jeg feire fem år som ordentlig båteier. På denne datoen i 2013 dro jeg til «Padda» på Bekkelaget, skrev under kontrakten og hentet båten. Deretter ble det en begivenhetsrik tur over fjorden til Oksval. Ikke alt gikk som planlagt, for å si det slik…

Besøksstatistikken for 2016

I rekken av årsoppsummeringer har jeg nå kommet fram til litt besøksstatistikk fra bloggen. Så er jeg straks ferdig med 2016! Bere et eneste årsoppsummeringsinnlegg igjen som kommer i morgen!

Havneoversikten er oppdatert

Da har jeg fått foretatt noen oppdateringer i havneoversikten etter mine bravader i sommer. Tre nye gjestehavner er lagt til, og jeg har oppdatert elleve andre.

Nettrekord for bloggen!

IMG_1078.JPGJeg traff tydeligvis en innertier med gårsdagens innlegg om handicapskipper-skiltet jeg har laget! Innlegget er det mest leste noensinne på båtbloggen og er i skrivende stund oppe i 988 visninger! 

Blogginnlegg nummer 500!

FjærpennRundet en liten milepæl på torsdag som jeg ikke ble oppmerksom på før nå. Innlegget var nemlig innlegg nummer 500 på denne båtbloggen. Så jeg klapper meg selv på skulderen littegrann!

Feilpubliseringer

IMG_5490Den siste uken har det skjedd ved et par anledninger at innlegg jeg har skrevet har blitt publisert på bloggen ved en feiltagelse. Det skyldes rett og slett en bug i programvaren for iPad.

Noen oppdateringer

Innimellom alle turrapportene har jeg også fått tid til å oppdatere oversikten over besøkte havner under fanen “Havnebesøk”. Alle havner er nå oppdatert med hvordan de er tilrettelagt for funksjonshemmede.

Navneendring

I dag har jeg endret navn på båtbloggen, rundt to år siden jeg begynte å blogge. Navnet er nå det samme som det jeg kaller båtsiden min på Facebook, og i det hele tatt veldig dekkende, nemlig “På tokt med Bergtatt”.

Teknisk oppdatering

I morgen kommer det nok et innlegg eller to fra helgens båttur/er (uvisst om det blir noe av nummer to i skrivende stund), men denne gangen tenkte jeg bare å skrive noen linjer om noen oppdateringer som i dag er gjort på båtbloggen.

Mest lest i 2014

Slapp av, årsoppsummeringene går mot slutten! Men vi har plass til noen få til, og i dag dreier det seg om litt statistikk igjen. Nemlig om hvilke blogginnlegg som ble mest lest i 2014!

Litt bilderot

Nå som jeg skriver årsoppsummeringer opp og i mente, vil dere nok ha oppdaget at alt ikke er som det skal når det gjelder bilder i de eldre innleggene. Det har sin naturlige forklaring.

Vil du kjøpe Bergtatts båtkalender 2015?

Har du lyst å støtte driften av denne båtbloggen og bidra litt til båtkassa slik at jeg kan få pusset opp båten og kjøpt litt diesel i ny og ne? Da kan du gjerne bestille Bergtatts båtkalender for 2015! 🙂

Nytt valg i bildemenyen

Jeg har nå lagt inn et nytt valg i bildemenyen som heter “Instagram”. Som du sikkert allerede skjønner kommer du da til en side som viser bildene jeg legger ut på min Instagram-konto.