Ny rekord likevel!

Jeg sitter her og klør meg i hodet og forstår ingenting! I går skrev jeg at det så ut som om jeg kom veldig nær den fantastiske leserrekorden jeg satt for juli måned i fjor. Men jaggu endte det med ny rekord likevel!

Særlig på kvelden begynte det å ta seg voldsomt opp, men da jeg dro hjemmefra klokka 21.40 så var det fortsatt godt over 100 lesere igjen for at jeg skulle sette ny rekord, så jeg regnet med at det ble “close, but no cigar”.

Men da jeg satt på jobben og ventet på å overta, så sjekket jeg mobilen rett før klokka 23 og så til min store forbauselse og gledesjokk at rekorden var passert.

Så nå er den nye rekorden for juli måned på 9.604 lesere/unike brukere – den gamle var altså på 9.536 i fjor! 

Jeg fatter det fortsatt ikke – til å være en slik sær og liten båtblogg for spesielt interesserte er jo dette voldsomme tall.

Jeg blir i alle fall inspirert til å fortsette å med å skrive båtblogg!

Tusen takk til alle lesere, nå legger jeg meg straks etter nattvakt og det med et smil om munnen!

Related Images: