Ny rekord!

Jeg skrev tidligere i høst et innlegg om at bloggen hadde passert det totale antall lesere jeg hadde i fjor. Jeg skrev også da at hvis dette fortsatte, så ville jeg passere et rundt tall før årsskiftet, hvis jeg var heldig. Og akkurat det skjedde i går kveld!

Litt før klokka 22 i går kveld passerte jeg nemlig 40.000 lesere i år, og det er ennå en måned igjen av året! 

Som jeg bruker å skrive er dette ikke akkurat rosabloggertall, men til å være en gammel gubbe som skriver om båt og båtliv så er jeg veldig fornøyd uansett!

Og med fortsatt noen dager igjen av november, så er det faktisk mulig at jeg setter rekord for antall lesere/unike brukere også i november! Det blir i så fall femte måned på rad med rekorder. I motsetning til de andre rekordene er ikke november-rekorden fra koronaårene, men faktisk helt tilbake til 2016.

Som jeg skrev i oktoberinnlegget så hadde jeg ikke forventet at økningen i antall lesere skulle fortsette i et nærmest koronafritt år siden den begynte for alvor under den første koronasommeren og fortsatte i fjor. Men der tok jeg altså feil! 

Det er jo vanlig at antall lesere daler jevnt og trutt utover høsten, og slik har det jo vært i år også, men nivået har likevel fortsatt å holde seg på et ganske så høyt nivå sammenlignet med det som er vanlig.

Så blir det jo spennende å se om jeg klarer en ny rekord også i desember måned! Der er rekorden satt i fjor. Hvis det blir noen turer utpå neste måned, med påfølgende turrapporter, så er kanskje sjansen stor. Erfaringsmessig blir det nemlig en økning i antall lesere når jeg har vært ute på tur!

Rekorden i går ble for øvrig feiret med Pepsi-Max og nybakte hveteboller! Hadde egentlig tenkt å lage skillingsboller, men fant ut underveis at jeg var tom for kanel, så da ble det vanlige boller istedenfor! Smakte godt det også! 

Related Images:

2 tanke på “Ny rekord!

Kommentarer er stengt.