Ny rekord – igjen

Dette er bare et lite innlegg skrevet i full fart i en liten gledesrus. Det kommer et mer båtrelatert innlegg i morgen…

Jeg har jo skrevet en del i årsoppsummeringene mine om den ene rekorden etter den andre. Og dette lille mini-innlegget handler om nok en liten rekord.

I dag er det altså 25. januar og denne måneden er ikke over før før tirsdag neste uke. Men allerede i går kveld, altså tirsdagen denne uken, satte denne bloggen ny leserrekord for januar måned!

Det er tredje år på rad at jeg setter leserrekord i januar.

Vanligvis er jo denne tiden av året ganske rolig på leserfronten og hvis vi sammenligner med lesertallene mellom april/mai og august/september så er det ikke et høyt antall lesere det er snakk om.

Egentlig skulle det vel ha vært motsatt har jeg tenkt flere ganger. At båtfolk som har båten sin på land i vinterhalvåret leser bloggen min mer om høsten og vinteren siden jeg fremdeles tøffer rundt, men sånn er det altså ikke. Det er flest som leser bloggen min når deres egen båtsesong har begynt, for å si det slik.

Og det er altså en uke igjen av januar, så jeg kommer nok til å passere 2.000 unike brukere denne måneden med god margin. De siste somrene har det jo ligget på mellom 4.000 og 9.000 i måneden for å sammenligne, men skal jeg sammenligne med siste januar før pandemien så er jeg mer enn doblet antall lesere.

Så fornøyd er jeg uansett!

Ha en fin dag!

 

Related Images: