Julepyntet båt

I forrige uke la jeg ved en feiltagelse ut et blogginnlegg om jul i båt. For innlegget manglet bilder, og det var ikke meningen å legge det ut før jeg hadde fått tatt bilder…Men gjort er gjort, og endelig har jeg fått tatt bilder også, så her følger del to!

Innlegget nå i romjula blir ikke veldig langt, det er bare for å vise hvordan det ser ut i båten i jula! 

Jeg bruker jo båten året rundt, så derfor har jeg tatt bryet med å pynte litt om bord til påske og til jul.

Det er ganske enkelt egentlig, ute i cockpiten har jeg en litt glorete nisse med lys som skifter farge, kjøpt på Clas Ohlsson… Den har selskap av en annen, mindre glorete nisse…

Inne i selve kabinen har jeg pyntet litt mer. Ikke juletre eller noe slikt, men en arvet juleduk sydd av tanten min og fra omtrent samme tidsepoke som båten, samt en nissefigur.

Da blir det ganske koselig om bord når jeg finner på en unnskyldning for å stikke ned i båten… Det er jo alltid en fortøyning som må sjekkes og litt vann i kjølen som må pumpes og en dobbel fustasjeopphengsforkopler som må oljes…


Kaffe og pepperkaker i julepyntet kabin – bare kos!

%d bloggere liker dette: