Velkommen desember!

Styrbord-Babord-sokker-X12925_mediumSiden jeg har bursdag i desember og julaften også er i samme måned, tenkte jeg at det er like greit å komme med en ønskeliste, så kan venner og familie som har lyst til å gi meg noe finne inspirasjon her… Linken til denne lista er allerede sent til de jeg bruker å få gave av! 😀

Dette er jo en båtblogg, og alle som har lest noe av det jeg har skrevet siden september har vel fått med seg at jeg er relativt opptatt av den, så da kommer det vel ikke som en overraskelse at ønskelisten min er noe maritimt inspirert…

De dyreste tingene har jeg ikke satt opp på listen, det er investeringer jeg må gjøre selv, men her er en liste over småting jeg kunne ønske meg! 🙂 Og i helt tilfeldig rekkefølge!

Skipperlue.
Jepp, jeg må jo ha en slik! Da tenker jeg ikke ikke på den typiske kapteinslua med gull og emblemer på, det blir litt for dumt, men jeg kunne tenkt meg denne klassiske som blant annet Færder Båtutstyr har i sitt sortimentOppdatering 9.12.: Fikk til bursdagen, så denne kan krysses av lista…

Båtshake.
Mistet jo en slik en for noen uker siden, så jeg trenger en ny… Oppdatering 9.12.: Fikk til bursdagen, så denne kan krysses av lista…

Gjesteflagg.
Planlegger jo å dra til den svenske skjærgården til neste sommer, så da må jeg jo ha et svenskt gjesteflagg. Er riktignok noe skeptisk til den fargekombinasjonen Maritim viser her, men satser på at flagget i pakken har korrekte farger… Eventuelt kan det kjøpes fra Færder, der har i alle fall bildet riktig farge…

Båtservise.
Trenger jo litt uknuselig servise til bruk i båten, og denne startpakken med både tallerkner, bolle og krus ser bra ut. Oppdatering 9.12.: Fikk til bursdagen, så denne kan krysses av lista…

 Vask.
Vil ha en ny vask i bysseavdelingen, og denne ser bra ut.

Styrbord-Babord-sokker-X12925_mediumKapteinsokker.
Nå har jeg vel strengt tatt ikke problemer med å huske forskjell på styrbord og babord, oppvokst som jeg er på sjøen og med en sjømann som far, men med disse kan jeg med god samvittighet gå med forskjellige farger på sokkene, og har en plausibel grunn til det! 🙂 Dessuten, hvis de var bra nok for gutta i “Göta Kanal” så er de vel bra nok for meg også!

Fotobag.
Ups, hva gjør den på lista? Tja, har jo nettopp fått nytt kamera (en jule/bursdagsgave på forskudd) og tar jo masse bilder fra båten, så da er det vel greit å ønske seg en fotobag til båtturene også? Denne her er kanskje litt på grensen når det gjelder pris, men den er en ryggsekk (som jeg foretrekker) og er også utstyrt med regntrekk, som jo er greit i maritime miljøer!

iPad-etui. 
Jeg bruker iPaden mye i båten. Den har faktisk nærmest fått et nytt liv! Da er det greit å beskytte den godt også. Et slikt vanntett etui som dette her er ikke så dumt!

 

Sånn, tenker at jeg kan avslutte nå. Da er det bare å tenne adventsstaken og glede seg til jul… 😀

%d bloggere liker dette: