Perfekt adventskalender for en skipper!

Vi har begynt på årets siste måned og søndag fikk jeg besøk hjemme av yngstedattera. Jeg må jo ha gjort noe riktig i oppdragelsen ettersom hun hadde med seg en adventskalender til meg! Og ikke en hvilken som helst heller – men en som passer perfekt for en skipper…

Jeg har vært en ikke-røyker i hele mitt liv, jeg har faktisk aldri prøvd heller, ikke tatt et eneste trekk, og har ikke planer om å gjøre det, men det er én pipetype jeg alltid har vært svak for, og det er lakrispiper!

Du vet, en av de få fanesakene Frp fikk til i regjeringen, nemlig at det ble lov å selge dem i Norge! På taxfree-butikkene må du imidlertid inn i avdelingen for tobakk for å få kjøpt dem – ikke blant godteriutvalget! Utrolig, men sant – politikere er en merkelig rase!

Når jeg har vært over grensen for å handle, så er det skipperpiper i tillegg til Pepsi-Max som alltid står på handlelista. Jeg er enkelt og greit veldig glad i lakris generelt sett, og særlig skipperpiper, som altså er det nærmeste jeg noen gang vil komme til å røyke! 😀

Og hvis ungene mine er over grensen eller skal gjennom taxfree, så tar de med seg – i ni av ti tilfeller – en pakke eller to med skipperpiper.

Man har da vel lov å ha noen svakheter? 🙂

Den første luka er åpnet i dag når du leser dette, og jeg gleder meg til 23 til! 

Tusen takk til Victoria!