Fantastisk service!

Når jeg skriver innlegg i denne bloggen kan du som leser være 100 prosent sikker på at ikke noe av det jeg skriver er betalte innlegg. Det er ikke noe reklame på denne siden og ingen sponsorer. Jeg betaler for webhotellet av egen lomme.

Hovedårsaken til dette, rent bortsett fra at jeg i utgangspunktet synes det er en uting å skrive sponsede innlegg, er at jeg til det daglige jobber som journalist. Selv om dette er en personlig blogg så mener jeg at det å falle i bloggfella og skrive betalte innlegg ville gjort min integritet i jobbsammenheng tvilsom. 

Så derfor vil jeg aldri gjøre dette! (Jeg har faktisk fått en par henvendelser om dette, selv om min båtblogg ikke akkurat har rosabloggtall når det gjelder antall lesere…)

Jeg skriver dette klart og tydelig fordi jeg nå skal komme med en uforbeholden ros til et spesifikt firma fra Vestfold.

Små størrelser til stor motor. (Arkivbilde, har ikke hentet den nye pakken ennå.)

Når jeg skriver dette er det fredag ettermiddag. I går torsdag kl. 10.01 bestilte jeg noen båtdeler fra nettsiden yanmardeler.no. Dette gjør jeg hver vår. Bestillingen består av en servicepakke til motoren min som inneholder dieselfilter, oljefilter, impeller og pakninger. I tillegg bestilte jeg luftfilter og reimer til sjøvannspumpa og dynamoen.

Jeg har valgt å handle originaldeler til motoren, selv om de kanskje er noe dyrere enn kompatible deler fra andre produsenter. Jeg vet svært lite om båtmotorer og kjører derfor den trygge linja med originaldeler, selv om jeg at mange andre satser på billigst mulig.

Jeg synes ikke det er så store forskjellen. Til min motor er det uansett snakk om lite penger, så såpass kan jeg spandere på den!

Poenget her er at jeg klokken 09.36 i dag fredag, altså under 24 timer etter at jeg bestilte, fikk både SMS og epost om at pakken er klar til å hentes på min Post i Butikk-filial! Det synes jeg er forbaska godt gjort! Rett og slett! Det hører jo med til historien at pakken ble sendt fra Stokke i Vestfold – men likevel synes jeg det rett og slett er imponerende!

Så denne helgen blir det vel litt vårrengjøring med olje- og filterskift samt vask og polering på alt over fenderlista. Og kanskje en tur eller to?

 

%d bloggere liker dette: