Flytende stupetårn for ungdommen

Under “tropetilstandene” på Østlandet i mai/juni ble det endel turer med båten. Og båten har vært veldig populær blant ungdommen. Begge døtrene mine har hatt med seg venner om bord, og stuping i sjøen fra båten har vært populært!

Selv holder jeg meg om bord i båten. Ikke liker jeg spesielt godt å bade i sjøen og ikke er jeg noen god svømmer heller, så dermed blir jeg om bord.

Dessuten er jeg i tvil om jeg klarer å komme meg opp i båten igjen… Jeg har jo ikke noen badeplattform, så man må bruke stigen som er montert akter. Og det er visstnok veldig tungt å få heist seg opp på den ifølge badegjestene mine.

Båtselfie med døtrene

Montering av badeplattform ligger imidlertid fortsatt ganske så langt ned på prioriteringslista mi når det gjelder hva jeg skal gjøre med båten, så her får døtrene mine smøre seg med tålmodighet…

Samtidig er en badeplattform til snekker ikke den største investeringen å gjøre heller. Så det er vel mulig at det kommer en etetrhvert.

Eldstedattera har vært om bord flere ganger de siste ukene, både alene, sammen med kjæresten og sammen ved venner. Yngstedattera har også vært med på båttur flere ganger, både alene og sammen med venner.

Å ta årets første sjøbad allerede i mai er kanskje ikke så veldig vanlig? Riktignok har ikke eldstedattera vært uti ennå, hun er også litt skeptisk til å bade i sjøen. jeg må innrømme at med de temperaturene som var i denne virkelig varme perioden, så var til og med jeg fristet…

Bading i Paradisbukta

Badingen har foregått utenfor Paradisbukta, innenfor Killingen ved Vækerø og utenfor badeplassen ved Langøyene. Alle gjestene har storkost seg.

Det er standard rutine å sitte foran i baugen på dekksputene jeg kjøpte for et par år siden (slike som har en rygg som kan settes opp), mens stupingen er foretatt både fra akterdekket og fra baugen. Og ikke minst fra kabintaket!

Bading nord for Killingen, ved Vækerø.

Og samtlige ungdommer har bare hatt godord å si om den slitne balja mi. De synes bare det er koselig å tøffe rundt i dorgefart, og det synes ikke som savnet av fart opptar dem spesielt mye. Det kan jo hende at det er ren høflighet, men uansett hyggelig å høre!

Bading ved Langøyene

%d bloggere liker dette: