Nytt utseende

På grunn av problemer med designen og temafunksjonen etter at jeg oppgraderte WordPress onsdag, måtte jeg legge til et annet tema. Dette har jeg bestemt meg for å beholde.

Det viste seg nemlig litt vanskelig å få installert det gamle på nytt, blant annet må jeg betale en årlig lisens for det (det var gratis for seks år siden), så jeg kommer derfor til å bruke det nye fast.

Jeg har tross alt brukt det gamle designet (med noen justeringer foretatt av meg) siden oppstarten av denne bloggen i september 2013, så det er kanskje på tide med en liten fornyelse?

Noen justeringer skal jeg foreta i løpet av de kommende dagene/uka, men det vil stort sett bli som dette framover.

Jeg synes det er rent og pent og oversiktelig og jeg liker at det forsidebildet som dukker opp på innleggene på forsiden også kommer øverst i innlegget når du åpner for å lese det. Dette var ikke tilfellet i den gamle designen.

I tillegg er det kanskje greit å få med seg en annen endring, som ble lagt til for et par uker siden. Nettstedet er nå SSL-sertifisert, noe du ser av at adressen nå har https foran seg istedenfor bare http.

Det betyr i praksis at nettsidene er sikrere og tryggere og at for eksempel opplysninger du legger inn i kontaktskjemaet på siden blir kryptert slik at det er vanskelig (man kan vel aldri si helt umulig) for hackere og såkalte roboter å for eksempel hente epostadressen din for å sende deg spam.

Håper dere liker det nye utseendet! Det blir som sagt noen få endringer i tillegg til slik det ser ut nå.

%d bloggere liker dette: