Og så var det navnet da…

Hva skal barnet/båten hete? Det er spørsmålet! Og jeg tar gjerne imot forslag!Siden navnet på denne bloggen er Pequod, er det vel mange som har trodd at det automatisk blir navnet på båten, men det har egentlig aldri vært meningen. Navnet, eller nicket, Pequod ble valgt da jeg skulle registrere meg på baatplassen.no, men den opprinnelige Pequod (i Herman Melvilles’ berømte bok Moby Dick), fikk jo en heller ublid skjebne, så det frister ikke! Av den grunn er heller ikke Titanic II et aktuelt navn…

bilde9Jeg tenkte lenge på engelskklingende Rocketeer, siden jeg jo er en gammel rocker, spiller trommer og er veldig opptatt av musikk. Jeg tenkte da å bruke Dios djeveltegn som illustrasjon foran navnet, ettersom Ronnie James Dio er en av mine musikalske helter. Tenkte faktisk litt på Holy Diver også… Men synes egentlig at en norsk båt skal ha et norsk navn. Eller kanskje et latinsk? Men ikke engelsk.

Ikke har jeg noen kjæreste å kalle den opp etter heller, og det frister ikke å kalle den opp etter noen ekser, så det er altså også uaktuelt!

Så jeg tror jeg trenger litt hjelp!

Jeg skal selvsagt gå i tenkeboksen og prøve å finne et velklingende og passende navn selv, men tar mer enn gjerne imot forslag fra dere som leser denne bloggen! Sleng inn forslagene deres her i kommentarfeltet, eller bruk skjemaet under “Kontakt meg” i menyen.

Hvis jeg velger ett av de innsendte navneforslagene så inviterer jeg vinneren på en båttur til sommeren!

Men jeg garanterer ikke at jeg ikke selv kommer opp med et godt forslag!

%d bloggere liker dette: