Nye pynteputer til båten

Det begynner å nærme seg den store oppussingsmåneden for Bergtatt. I løpet av februar/mars vil mye nytt skje med båten, slik at den er fit for fight og veldig klar for hovedsesongen. Men allerede fredag tjuvstartet jeg.

Det vil si, jeg tjuvstartet vel et par uker før fredag, da jeg bestilte puter til å ha i kabinen. Veldig skreddersydde også. På alle måter.

Det hele startet ganske så tilfeldig når jeg så en jobbkollega av meg la ut et bilde på Facebook av noen puter med sine egne bildemotiv. Jeg søkte litt på nett og fant  ut at Japan Foto også hadde et slikt tilbud. Putene kan leveres i flere størrelser, men jeg valgte å ta de minste og rimeligste av de som var “ferdigfylt” bare for å teste ut hvordan de ville bli.

Dermed fant jeg fram fire bilder fra sommersesongen og sendte en bestilling på to puter i 30 x 30 centimeter.

Image-1Som sagt, ikke så veldig store, men jeg tenker som så at båten ikke er så veldig stor heller, så noen små pynteputer ville passe perfekt. Og skulle de bare være dritt hadde jeg ikke kastet bort så mange penger heller. I tillegg har jeg positive erfaringer med butikken før, blant annet lagde jeg Bergtatts Båtkalender der.

Og fredag hentet jeg altså putene og tok dem med meg ned i båten ettersom jeg skulle måke snø og sjekke at alt sto bra til. Noe det gjorde.

Putene var fine de, bedre enn jeg trodde, men også mindre enn jeg hadde tenkt meg. Men 30×30 ser ut til å funke bra i en båtkabin.

Lurer litt på om jeg skal lage et par til, eller om jeg skal vente til sesongen 2015 er over og gjøre det til en tradisjon å lage en pute eller to etter hver båtsesong… 🙂

Vi får se!

 

 

%d bloggere liker dette: