Våren er her…snart!

Jeg skrev vel omtrent det samme på rundt samme tid i fjor, da konvolutten fra Redningsselskapet dukket opp i posten. Da gjorde jeg et poeng ut av at de forkynte av våren var her i brevet som fulgte med. I år er de litt mer moderate, men likevel anser jeg konvolutten med årets medlemskort og klistremerkene for totalmedlemskap som et sikkert vårtegn!

rss2015Jeg kjenner vårfølelsen i hele kroppen etter å ha tilbrakt vinterferien ved Middelhavet og med 15-16 varme grader mer enn det som gradestokken viser akkurat her jeg sitter og skriver nå! Selv om en titt ut av vinduet bokstavelig talt kjøler meg ned noe… 🙂

Men jo, når Redningsselskapet kommer med den årlige giroen føler jeg at båtsesongen er i gang for alvor, selv om jeg jo er blitt helårsbåtbruker.

Nå klør jeg i fingrene etter å komme ned i båten og bytte ut klistremerkene fra 2014 til de nye fra 2015! Planen er å gjøre dette allerede i dag, ettersom jeg samtidig skal begynne å pusse opp treverket ute i båten. Det har jeg forstått er en helv….s jobb… Først fjerne all gammel moro, deretter pusse ned, og deretter olje/lakke i flere lag for å få det hele i topp shape!

Når duren av slipemaskiner og lukten av olje og lakk begynner å bre seg i båthavna er vel også det et klart vårtegn? 🙂