Nips til båten

Vel hjemme fra ny tur i London, og jaggu fikk jeg ikke med meg litt nips til båten også denne gangen!

Tradisjonelt sett har mine turer til London og England vært konsentrert om fotball, musikk og øl. De siste årene også trommeutstyr.

Men nå har nok en butikktype kommet inn på handlelisten, nemlig båtutstyrsbutikker!

Men i selve London er det ikke særlig stort utvalg i slike butikker, men må gjerne ut til mer kystnære byer for å få tak i ordentlig båtutstyr.

På min tur over til England denne helgen var tiden noe begrenset til å se etter slike butikker, men da jeg besøkte området rundt Greenwich fant jeg en av butikkene til Nauticalia, og stakk selvsagt innom.

greenwich3Fant fort ut at dette nok ikke var en båtutstyrsbutikk slik som for eksempel Maritim i Oslo, men mer en butikk med mye nips og stash hvis du skulle ha behov for å “pimpe” opp båten.

Butikken hadde et stort utvalg av klokker, barometere og kompass i flott messing, litt klær, capser, krus og t-skjorter med påskrifter som “Captain”, “Skipper”, “Crew” osv. I det hele tatt mye pynt og nips til båten.

Så det var det siste jeg endte opp med, som en duk med oppskrift på knuter, et søtt lite fyrhus til telys og en penn formet som en fisk. Med andre ord, ikke det helt store utbyttet.

Men jeg fikk i det minste også kjøpt meg en god genser som skal bli “båtgenseren” min til kjølige dager og kvelder på fjorden! Så helt bortkastet var det ikke!

%d bloggere liker dette: