Årets (uoffisielle) båtentusiast

Jeg har siden jeg startet denne bloggen skrevet om den årvisse avstemningen blant brukerne til båtforumet på baatplassen.no. Der stemmes det hvert år i romjula over hvem som fortjener å bli “Årets båtentusiast”. Denne gangen ble det meg, på en måte.

Til nå har det vært slik at medlemmene på forumet har fått bruke romjula til å stemme på kandidater som er foreslått av medlemmene selv.

Men i år, uten noe forvarsel, bestemte eierne av forumet at det ikke skulle foretas noen kåring blant medlemmene, men at de to administratorene/moderatorene selv skulle peke ut en vinner.

Dette skapte umiddelbart reaksjoner blant medlemmene, og en heftig diskusjon, noe som endte med at medlemmene satte i gang sin egen, uoffisielle avstemning på tampen av uka.

Dermed kom vi i den situasjonen at det ble kåret to båtentusiaster i år – en offisiell av forumeierne og en uoffisiell blant forumets medlemmer.

Den sistnevnte kåringen er altså den jeg har vunnet. Selv om den var åpen i knapt et døgn, vant jeg veldig klart, noe som selvsagt er veldig hyggelig, og en påskjønnelse jeg selvsagt setter pris på. Men eierne av forumet valgte en helt annen bruker, og det er han som altså er den offisielle.

Selv håper jeg at eierne av forumet tar til seg kritikken som kom etter årets beslutning, og at de går tilbake til den vanlige avstemningen neste år.

 

%d bloggere liker dette: