God påske fra syk skipper

Den siste uka har jeg stort sett tilbragt i horisontalen, så veldig mye påskestemning har det ikke blitt. Heller ikke båtturer. Eller blogginnlegg. Jeg skulle forsåvidt uansett ha jobbet til og med i dag, men hadde regnet med noen turer før eller etter jobb i det minste. Været har jo vært mer enn bra nok til det. Men dengang ei.

I dag er vel faktisk første gang på én uke at jeg har orket å sitte foran PCen, mobilen har vært en god hjelp i horisontalen, men jeg kjenner allerede at jeg ikke bør sitte her for lenge.

Disse dagene har også ført til at et innlegg som egentlig ikke var helt ferdig ble publisert på mandag, uten at jeg var i stand til å gjøre noe med det, eller gå inn og redigere litt. Jeg har nå fått gjort det, ikke mye, men dog.

Flere innlegg blir det nok ikke før ut i neste uke. Neppe noen båtturer heller, tror jeg. I alle fall ikke denne måneden.

Uansett, god påske til alle lesere av denne bloggen og til alle båteiere, både de som har fått båten på sjøen og nyter den tradisjonelle båtpåsken, og de som vansmekter med båten på land og ennå må drøye noen uker.

%d bloggere liker dette: