56 turer igjen til 500!

9. oktober i år har jeg vært båteier i fem år. Det skal selvsagt markeres på en eller annen måte, men jeg vet ikke helt hvordan (bortsett fra kake i båten, selvsagt!). Det kunne jo vært morsomt å runde tur nummer 500 på den datoen, men det blir nok kanskje litt for mye forlangt!

I skrivende stund er det nemlig 55 turer igjen før jeg runder tur nummer 500. Og det er knappe tre måneder til den 9. oktober. Teoretisk sett er det kanskje mulig, med rundt 19 turer per måned, men jeg tror det skal holde hardt! Selv for meg!

I juni klarte jeg faktisk å komme opp i 17 turer, men så var det mye fint vær i begynnelsen og på slutten. Jeg kunne ha kommet opp i flere hadde det ikke vært for en periode med kraftig vind.

Snart skal jeg en uke på fjellet, deretter to ukers jobbing og en uke i Nice før jeg bruker resten av august på båtferien. 19 turer i juli er umulig, jeg er heldig om jeg kommer opp i 10, skulle jeg tro. 

Jeg tar det igjen i august dog, med rundt 20-25 turer hvis været er på min side og jeg ikke blir mer enn én dag på hvert sted… Hele måneden vil nesten bli brukt til å være på farten! I september er jeg tilbake på jobb og båtaktiviteten blir redusert, og så har jeg en knapp uke å “båte på” i oktober.

Men jeg tror nok jeg skal klare å runde de 500 turene i år, i det minste!

Det har dog aldri vært noe poeng for meg å komme opp i et visst antall turer, selv om jeg etter min første hele sesong i 2014 kom opp i 125 turer og siden har vært litt mellomfornøyd hvis jeg ikke har fått runda tresifra og liksom klart å opprettholde “tempoet”.

Jeg drar tross alt bare ut med båten når jeg har lyst og ikke kun for å få et nytt “hakk i skjeftet”. Selv om jeg gladelig innrømmer at jeg synes det er litt morsomt å føre statistikk!

Men det ville jo vært morsomt å ta tur nummer 500 på dagen fem år etter at jeg tok min første tur, det må jeg innrømme!

Jeg skal uansett prøve så godt jeg kan og håper på fint båtvær utover! Noe spesielt må jeg jo finne på akkurat på datoen 9. oktober. Jeg får gå i tenkeboksen.

Related Images: