Rådhusbrygge 1 – Oppdatering 7

Lenge siden jeg har informert mine lesere om hvordan det går med oppussingen av Rådhusbrygge 1, så her kommer årets første oppdatering i så måte! Håper å få gjort litt med båten senere i dag, til og med kanskje tatt en liten tur, så kanskje kommer det et blogginnlegg i morgen også!

Denne gangen har jeg riktignok bare ett bilde å by på – og et mobilbilde attpåtil, men vi kan i alle fall se at ting skjer, arbeiderne har ikke tatt vinterferie! På bildet under ser du at de nå har begynt å legge planker på selve brygga, slik at man kan gå på den. Det går ikke fort, da jeg ikke forbi der sist gang på vei hjem etter jobben var det bare to stykker som løftet én og én av plankene bort til brygga og la dem ned…

bilde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Men de har i det minste ennå god tid på å bli ferdig, brygga skal vel ikke stå klar før i april. Ser også ut til at pålene under brygga ikke er helt ferdige heller, men det går i det minste framover.

Litt lenger bort på Rådhusplassen er de også i full gang med å ordne på Honnørbrygga, som også skal bli i topp stand før sommeren.

Klaffer alt blir det kanskje noe turbilder å bivåne i et blogginnlegg i morgen! Nå skal jeg sove noen timer etter nattvakta før jeg står opp og drar til båten. Skal uansett et ærend der, så får vi se om det frister med en liten tur…Må jo holde motoren varm… 😀

Her kan du lese og se bilder i tidligere innlegg i denne tråden:

Rådhusbrygge 1 – Oppdatering 6

Rådhusbrygge 1 – Oppdatering 5

Rådhusbrygge 1 – Oppdatering 4

Rådhusbrygge 1 – Oppdatering 3

Rådhusbrygge 1 – Oppdatering 2

Rådhusbrygge 1 – Oppdatering 1

Related Images: