Gratulerer med dagen, Sunniva!

Det har jo vært svært gledelig at de to døtrene mine også har blitt glad i båtlivet. De har vært med på mange turer både til Sørlandet og til Sverige, og med både snekka og nybåten. Og i dag fyller den eldste av dem, Sunniva, 25 år! Gratulerer med dagen!

Sunniva fant tid til å lese en bok der vi tokk-tokk-et av gårde på prøvetir i 2013.

At det er hele 25 år siden hun kom til verden er smått utrolig! Og det får selvsagt meg til å føle meg like utrolig gammel…

Sunniva har vært begeistret for båtlivet siden jeg kjøpte snekka, men er ikke veldig begeistret for bølger. Det er for så vidt ikke Victoria heller.

Og sommeren er nok den foretrukne tiden – da tar begge jentene gjerne med seg venner og venninner på tur. Nå som jeg har badeplattform også, så vil nok den bli brukt en del. I fjor ble det lite av det, ikke minst fordi jeg stort sett var ute på tur hele sommeren…

Sunniva har dog også vært med på tur midt på vinteren! Og gått på land på Husebergøya allerede i januar 2014!

Kald, men fornøyd! Det var varmere og lunere i båten… Sunniva i januar 2014.

Ellers har hun vært med helt ned til Arendal og til Strömstad med nybåten, og vi har jo en avtale om at vi skal til Fjällbacka også – noe vi først prøvde på i snekka i 2016 – men måtte snu på grunn av dårlig vær.

I 2019 kom jeg og yngstedatter Victoria oss til Fjällbacka, så nå skylder jeg Sunniva å ta henne dit også!

Men i dag er det bursdag – selve feiringen ble foretatt for to dager siden – før Oslo strammet inn på sine koronatiltak. men å si Gratulerer med dagen Sunniva! er ikke for sent!

 

Sunniva bak rattet i nybåten.