Mine 15 minutter med “fame”

Historien om mitt noe utradisjonelle hjemmekontor fra båten nådde i forrige uke mitt fagblad Journalisten. De sendte meg en epost og lurte jo litt på både hva, hvordan og hvorfor. Og jeg svarte etter beste evne…

Det hele endte med en ganske så grei artikkel/intervju som vel ble lagt ut sist torsdag. Dere som også leser Facebook-sidene til bloggen har nok fått med dere dette, men jeg vet jo at det er noen som ikke gjør det, så her er liten oppsamlingsrunde.

Det ble nemlig hele tre medieomtaler, på en måte…

Først ut var altså Journalisten:

https://journalisten.no/bat-hjemmekontor-ntb/per-helge-fikk-tommel-opp-fra-jobben-tar-ntb-vakter-fra-bat-langs-norskekysten-i-hele-sommer/470683

Denne saken ble plukket opp av den danske utgaven, som også lagde en liten snutt – dog ikke så lang som originalen – på sine nettsider:

https://journalisten.dk/nyhedsoverblik/?news_band_id=111631

Og som om ikke det var nok, så syntes Aftenposten at dette var fornøyelig lesning, så dermed havnet jeg faktisk – eller NTB i praksis – i humorspalten “Under streken”! 🙂 Du finner den i dagens utgave (19. juli) – ligger nok ikke tilgjengelig på nett hvis du da ikke har tilgang til e-avisen.

Så det var vel mine 15 minutter med berømmelse…

Litt underlig dog, synes jeg at det er at ingen båtblader har snappet dette opp. Som journalist selv ville jeg jo syntes at dette ville vært en perfekt sak å skrive om i et båtblad.

Men jeg skal innrømme at jeg ikke har tipset noen av de norske båtbladene om årets tokt heller da… 

I fjor emailet jeg riktignok med ett av dem, ettersom de kontaktet meg om å bruke saker fra bloggen min til noen nye nettsider de holdt på med. Da nevnte jeg dette med at jeg var ute på tur, og de ville lage noe på det, men så ble det stopp.

Både med å skrive om “gjemmekontoret” mitt og om å bruke noen av innleggene mine, så de mistet vel interessen.

Jeg har jo for så vidt blitt intervjuet tidligere, men da var det med vinkelen om at jeg var amputert og utpå året rned snekka mi, så de tenker vel at det får holde! 🙂 Nå fant jeg helt tilfeldig dette intervjuet (med noen feil her og der) på nettet også, var ikke klar over at det lå der, men det gjør det altså…

Onsdag kommer forøvrig neste innlegg fra årets båttokt!