Da er jeg satt opp på vaktlista

Da jeg kom ned til båthavna for å ta båten ut for en liten tur på torsdag, ble jeg vinket inn av havnesjefen. Det visste seg at han satt og fylte opp vaktlistene for nattevaktene i båthavna ut sesongen. Så nå er det min tur!

Riktignok er det over en måned til det blir min tur å være nattevakt, men jeg gleder meg litt til å gjøre min “dont” i båthavna også da!

Oksval båthavn i solnedgang.

Oksval båthavn i solnedgang.

Og jeg fikk en natt som kommer rett før jeg uansett skal inn i nattevaktuka mi på jobben, så det passet jo perfekt.

Nå må jeg innrømme at jeg egentlig ikke vet hva en nattevakt skal gjøre… men jeg har jo sett at de går rundt med refleksvest med ordet “VAKT” på ryggen og tar seg runder på bryggene. Tror kanskje de sjekker fortøyninger også hvis det er rufsevær.

Og selvsagt holder utkikk etter personer som ikke har noe der å gjøre.

Men jeg regner med at  jeg vel får nærmere beskjed om hva jeg skal gjøre etterhvert som det nærmer seg!

%d bloggere liker dette: