Skuffet over Tryg

smiley4Da er det klart at jeg kommer til å bytte forsikringsselskap. Tryg hadde ingen annen forklaring på den kraftige økningen av forsikringspremien enn at det er “vanlig med en viss økning…”  Men en nesten 60 prosents økning på premien godtar ikke jeg! Så dermed er det exit Tryg!

Dette er vel egentlig en fillesak.  Ikke minst fordi det er småbeløp det er snakk om.  Men å øke premien med over 500 kroner uten noen god grunn holder ikke for meg! Jeg ville godtatt en viss økning, det er jo bare naturlig, men ikke så mye som Tryg gjør. Hadde det vært en hundrelapp eller noe slikt ville jeg ikke løftet et øyebryn, men dette synes jeg var for frekt.

Det gjør ikke saken bedre at selskapet opptrer ganske så arrogant også i sitt svar til meg. Det skinner ganske klart gjennom at de bryr seg pokker om å ha meg som kunde, så da bryr jeg meg like lite om dem!

Det er derfor av prinsipp at jeg har sagt opp forsikringen og nå leter etter et annet alternativ. Det koster ikke mye å forsikre denne gamle balja uansett!

Men jeg anbefaler i alle fall ikke noen å forsikre båten sin i et selskap som forventer at man skal godta en økning på forsikringspremien av det kaliberet de prøver seg på, uten å mukke!

Det hjelper ikke akkurat heller at da jeg sjekket forsikringen nærmere så at det hadde sneket seg inn en feil der. Det sto nemlig at jeg hadde hekkaggregat – og det har jeg jo ikke. Så da jeg påpekte det var responsen at det da ville koste 49 kroner mer…

 

 

Related Images: