Da ble det Storebrand

mynter1Jeg disset Storebrand kraftig i fjor høst da jeg tok en runde blant flere forsikringsselskap i jakt på en OK båtforsikring. I år har de skjerpet seg, og ettersom Tryg gikk motsatt vei (den TV-reklamen deres begynner å irritere meg når jeg vet hvordan de egentlig er!) var valget enkelt. Billigere og bedre også.

storebrandI fjor fikk jeg ikke svar fra Storebrand før det hadde gått flere uker, og etter purring. I år tok det fire dager før de svarte meg, og det anser jeg som akseptabelt. For rett over 600 kroner får jeg en forsikring som dekker alt, og som også gjelder i boblehavn om vinteren, og det er jeg svært fornøyd med!

Riktignok er egenandelen en tusenlapp over den Tryg opererte med, men det kan jeg leve med. Prisen er forsåvidt ikke det aller viktigste, selv om jeg sparer endel fordi jeg allerede har pensjonssparing i Storebrand via jobben, samt vanlig kundeforhold i bankavdelingen, men dekningen og hva den omfatter gjorde at jeg slo til.

Vurderte også Atlantica, som jeg fikk flere gode tips om, og som så ut til å ha en bra dekning i sine forsikringsvilkår, men da jeg så at de var eid av Tryg gadd jeg ikke engang å be om om et tilbud…

 

 

Related Images: