Frokost i båten

Selv om noen nok vil mene at jeg er noe gal, kan jeg fortelle at det å spise frokost i en duvende båt i Oslofjorden så absolutt er å anbefale!

frokost1

På vei til båten etter at guttungen er sendt på skolen.

Det har vært et flott høstvær i Oslo i dag. Og dagen startet også helt fantastisk! Allerede torsdag kveld begynte tanken om å ta en tidligtidlig tur med båten fredag morgen å sige inn i hjernebarken, og da jeg sto opp fredag morgen og så at værmeldingen stemte, så var det enkelt å fatte avgjørelsen.

Jeg måtte jo uansett tidlig opp ettersom guttungen skulle på skolen, så da var det bare å sette på kaffen og smøre seg matpakke. Var i båten omtrent 8.20 og fem minutter senere var jeg på vei ut av båthavna.

Satte kursen ut på fjorden og etter rundt ti minutter stoppet jeg motoren og gikk til sofaen bak, tok fram kaffekanna, morgenavisene og matpakka, og satte meg vel til rette.

Stille og deilig med sola stigende opp på andre siden av Bunnefjorden og små dønninger som gjorde at båten vippet littegrann, kunne jeg sitte og bare nyte hele situasjonen, nippe til kaffen og lese avisene. For en herlig start på dagen!

frokost2Etter rundt 20 minutter pakket jeg sammen, startet opp motoren og kjørte tilbake til båthavna.

Var inne og ferdigfortøyd rundt 9.20 og deretter var det en kort spasertur til Nesoddtangen brygge for å ta Nesoddbåten til jobben.

Hadde jeg vært sikrere på muligheten til å fortøye ved Sørenga, så ville jeg jaggu dratt på jobb med egen båt i dag! 😀

Fikk tatt noen bilder også med speilrefleksen og skal lage et lite galleri senere i dag.

Oppdatert: Her kan du se noen flere bilder fra frokostturen!

 

%d bloggere liker dette: