Årets båtentusiast er kåret

baatplvimpel21. januar ble det offentliggjort på forumet til baatplassen.no hvem som ble kåret som “Årets båtentusiast”. Han som vant jobber blant annet med å bygge sin egen båt fra bunnen av. Og når jeg skriver “bunnen” så er det bokstavelig ment!

“Knude” -som han heter på båtforumet- har nemlig startet helt fra bunnen av med å støpe glassfiberskroget til båten og deretter male, sparkle, snekre og montere all innredning. Han begynte med dette i 2009 og planlegger sjøsetting i år! Båten er en 47 fots Trawler – nærmest en hytte på sjøen.

I tillegg til å fortelle om prosjektet sitt og legge ut bilder etterhvert som det stiger fram, så svarer han også på mange spørsmål, så han er absolutt en verdig vinner, og fikk da også hele 37 stemmer (17,62 prosent av stemmene). Nummer to ble brukeren “Hulda” med 31 stemmer (14,76%) og nummer tre “Adeneo” med 26 stemmer (12,38%).

Selv fikk jeg 8 stemmer – noe som tilsvarer 3,81% av stemmene og en delt sjuendeplass. Veldig fornøyd med det, og ikke minst med at det var flere som nevnte meg da nominasjonsprosessen startet.

Jeg synes selv at jeg vel bør bli litt mer erfaren før jeg fortjener en slik utmerkelse, så for meg er det morsomt og en ære å i det hele tatt bli nevnt i en slik sammenheng når jeg ser på alle kandidatene.

Gratulerer til “Knude!!

Totalt ble det nominert 22 personer i år.

Related Images: