Håper på båttur i morgen

IMG_4364Min siste tur med båten i år var en tur 27. februar. Det er foreløpig den siste gangen jeg har vært i båten. Nå har jeg kommet hjem igjen etter en sykehusopphold som varte i åtte uker og én dag, og jeg endte opp med en amputert legg. Men jeg har ikke tenkt å gi opp båtlivet av den grunn!

For en stund siden skrev jeg at jeg hadde tenkt å skrive noen linjer om februar-turen fra sykehuset, men det har blitt med tanken. Og nå er det jo over to måneder siden også… Men turen gikk i alle fall blant øyene i Oslofjorden med landhugg på Hovedøya der jeg la til på gjestebrygga ved Revierkroa og hoppet i land. Gikk en tur rundt på området rundt kroa og båthavna der, men siden jeg var inne på båtforeningens område, kom jeg meg ikke ut derfra og inn på resten av øya, ettersom området var stengt av. Ikke hadde jeg tid til det heller. Men jeg fikk nå tatt noen bilder som jeg bare rakk å legge ut på Facebook-siden for båten. Skal legge dem ut her i bildegalleriet etterhvert.

Men i dag tenkte jeg bare å skrive noen ord om at jeg endelig er tilbake igjen hjemme, og ikke minst er klar til både å blogge litt og ikke minst komme i båten og ut på fjorden igjen.

Jeg hadde jo mange planer denne våren, og en av dem var oppussing og oppgradering av båten. Alt dette har selvsagt falt i fisk etter åtte uker på sykehus, og jeg har andre prioriteringer akkurat nå. Oppussingen får vente til høsten/neste vinter og vår.

Jeg kom hjem fram sykehuset på torsdag. Jeg har såvidt begynt å bruke krykker, og har benyttet dagene hjemme til å øve meg litt mer på dem. I morgen søndag blir jeg kjørt ned til båten, og så får vi se om jeg klarer å komme meg ut på brygga og ikke minst, opp i båten! Jeg får med meg mannskap og hjelp, og har tenkt litt på hvordan jeg skal få det til, så får vi se om det går som planlagt.

Én ting er helt sikkert: Klarer jeg å komme meg om bord i båten, og motoren starter (!) så skal jeg ut på fjorden i morgen! Så får vi se etterpå om jeg klarer å komme meg ut av den igjen…

Det får være det for denne gangen, jeg kan ikke love å blogge hver dag utover, men litt mer enn de siste åtte ukene skal det garantert bli! Og jeg vil selvsagt skrive noen ord i morgen, uansett om det endte i båttur eller ikke!

%d bloggere liker dette: