Feriesentralen i år også

226211_10150971366407032_2073265885_nUNICEF Norge driver et lite nettsted som heter Feriesentralen. Der kan familier som sliter økonomisk, med sykdom, aleneforeldre og andre kobles med folk som tilbyr både gratis hytter og andre ting slik at fattige barn kan få gode ferieminner. I år som i forfjor tilbyr jeg gratis båttur. 

En enbent pirat trenger litt hjelp...

En enbent pirat klar til innsats…

Jeg falt litt for denne ordningen sommeren 2014 og tilbød de som måtte ha lyst til det å ta en tur med båten min i Oslofjorden.

Jeg fikk et par henvendelser, fra et par alenemødre og en familie, men ingen som førte til noe. Må innrømme at jeg ble litt skuffet, hadde jo håpet å kunne hjelpe noen som ikke hadde råd til å tilby barna sine en ferieopplevelse, men det sitter kanskje litt langt inne? Jeg har jo vært i samme situasjon selv, så jeg vet hvordan det er.

Men samtidig leste jeg noen uker senere om en kar i Fredrikstad som hadde gjort det samme og hevdet han hadde fått flere hundre henvendelser! Og han så ikke ut til å ha en så veldig mye finere båt enn min…

I fjor ble det ikke noe av ettersom jeg hadde mer enn nok med å komme meg på bena og i gang igjen etter amputasjonen, men i år er jeg i gang igjen og har lagt ut et lite innlegg på nettsiden. Sjekk den ut – kanskje du har noen tips eller noe å tilby?

I år kan jeg jo tilby en ekstra liten dimensjon: Jeg kan jo kle meg ut som pirat, heise sjørøverflagget og gå rundt i shorts med et trebein! (Eller noe som ligner i alle fall!). 🙂

Del gjerne dette innlegget, og tips gjerne noen du kjenner som kanskje har det trangt om dette hvis du tror det er noe for dem?

Jeg er en snill og ufarlig fyr, også som sjørøver! 🙂 (Selv om jeg kanskje ser noe skummel ut på bildet…)

Og selvsagt er alt gratis! Redningsvester til unger fikser jeg også! Eneste forbehold jeg tar er vind- og værforbehold samt at jeg faktisk er tilgjengelig, altså ikke på jobb, syk eller ute med båten på båtferie langt unna!

 

%d bloggere liker dette: